Volg Sony Nederland

Toonaangevende in-ear noise cancelling: Sony introduceert WF-1000XM3 draadloze noise cancelling headphone

Persbericht   •   jul 05, 2019 09:00 CEST

State-of-the art noise cancelling en intelligente aansturing van succesvolle headphone-serie verwerkt in stijlvol in-ear model

  • Geniet van het bekende hoogwaardige geluid van de 1000X-familie met Sony's nieuwste volledig draadloze in-ear headphone
  • Uitstekende draadloze noise cancelling dankzij Dual Noise Sensor-technologie en de HD Noise Cancelling processor QN1e
  • Comfortabele pasvorm voor volledige luistervrijheid, stabiele connectiviteit in een volledig draadloos design
  • Een lange batterijlevensduur van 24 uur met noise cancelling ingeschakeld
  • Quick Charging-functie om 90 minuten van muziek te genieten na slechts 10 minuten opladen
  • Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS met Adaptive Sound Control, touch-bediening en spraakondersteuning

Sony breidt vandaag de 1000X-familie uit met een draadloze in-ear headphone, de WF-1000XM3. Stilstaan bij een bushalte, met de Eurostar naar Londen of een lange vlucht naar Sydney – deze in-ear headphone filtert automatisch ongewenste geluiden weg op iedere locatie.

De allerbeste draadloze in-ear noise cancelling headphone: WF-1000XM3

De WF-1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid via een feedforward-microfoon en feedback-microfoon op. De geluidsgolven worden geanalyseerd via de QN1e-chip. Vervolgens reduceert deze alle storende geluiden tot een minimum. De processor creëert een omgekeerde geluidsgolf om storende achtergrondruis te neutraliseren. Van vervelende cabinegeluiden in het vliegtuig tot hectisch straatlawaai in de stad. Alles wordt geëlimineerd door de WF-1000XM3.

Verbluffend geluid

Kenmerkend voor de 1000X-familie is een optimale geluidservaring. De WF-1000XM3 biedt een geluidsweergave zoals de artiest deze heeft bedoeld. De HD Noise Cancelling processor QN1e produceert een optimaal geluid dankzij 24-bit verwerking een DAC met versterker. De Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (zoals MP3) op. Dit garandeert een perfect geluid om de kwaliteit van High-Resolution Audio te benaderen. Liefhebbers van content kunnen zo overal en altijd optimaal genieten van de hoge geluidskwaliteit. Van het luisteren naar muziek in de trein tot het bekijken van de nieuwste serie tijdens een lange vliegreis.

Echt draadloos, echte vrijheid

Dankzij het draadloze ontwerp van de WF-1000XM3 is er de bewegingsvrijheid om ongehinderd te luisteren naar muziek. Het verstrikt raken in kabels is verleden tijd. Het ontwerp van de WF-1000XM3 is klein en licht maar biedt ruimte aan een nieuw ontwikkelde Bluetooth-chip. Hierdoor is gelijktijdige L/R Bluetooth-overdracht mogelijk. Dit betekent dat beide dopjes op hetzelfde moment audiocontent ontvangen, in tegenstelling tot de conventionele links-naar-rechts wisselende Bluetooth-overdracht. In combinatie met de geoptimaliseerde antennestructuur garandeert dit een stabiele verbinding.

Het design van de WF-1000XM3 in-ear headphone is ontworpen met een hoger draagcomfort en meer stabiliteit in het oor. De ergonomische tri-hold-structuur houdt de dopjes stevig op hun plaats met drie ondersteuningspunten voor het oor. Tevens is een sterk rubber oppervlak toegevoegd aan de binnenzijde om een stabiele pasvorm te garanderen. Met vier verschillende maten hybride oordopjes en drie maten triple-comfort-oordopjes zit de perfecte pasvorm er gegarandeerd tussen.

Slim gemak

De HD Noise Cancelling processor QN1e heeft een laag stroomverbruik, waardoor batterijlevensduur en luistertijd aanzienlijk worden verlengd. Een volle batterij gaat tot 24 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld. De WF-1000XM3 is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden. De headphones worden geleverd in een compacte case die tevens als oplader fungeert. Ideaal voor een laadbeurt onderweg. De in-ears hebben tevens een snellaadfunctie – slechts 10 minuten laden biedt een batterijlevensduur van 90 minuten. Het oplaaddoosje is uitgerust met NFC zodat snel en eenvoudig verbinding kan worden gemaakt.

Daarnaast beschikt de headphone over de Quick Attention modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM3. Door aanraking met de vinger wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de in-ears uit te hoeven doen. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De WF-1000XM3 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan door middel van spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Bovendien pauzeert de Wearing Detection-functie automatisch de muziek bij het uitdoen van de dopjes. Vervolgens gaat de muziek automatisch verder wanneer de in-ears weer gebruikt worden.

De WF-1000XM3 is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver. Dit nieuwe in-ear model van Sony is vanaf augustus 2019 in de Benelux beschikbaar voor €250. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net