Volg Sony Nederland

T-Mobile en Sony openen eerste partnerstore in Europa

Persbericht   •   mei 24, 2017 10:00 CEST

T-Mobile en Sony openen eerste partnerstore in Europa

Badhoevedorp 24 mei – De T-Mobile Sony partnerstore opent morgen officieel zijn deuren. Met deze eerste partnerstore in Europa kiezen T-Mobile en Sony ervoor om technologie en belevenis bereikbaar te maken voor de consument. In de winkel aan de Kalverstraat krijgen consumenten een hoog service niveau op mobiele devices en abonnementen en kunnen zij de nieuwste connected producten van Sony uitproberen en aanschaffen.

De partnerstore in hartje Amsterdam biedt T-Mobile en Sony de mogelijkheid hun totale productportfolio aan een breed en internationaal publiek te laten zien. Consumenten kunnen in de store een reeks aan smartphones, smart home innovaties en de nieuwste audio ervaren, zoals Xperia XZ Premium en Xperia Touch.

T-Mobile en Sony willen de beste technologieën en uitdagende proposities bereikbaar maken voor de consument. Vanuit deze gedachte is de store zowel geschikt voor consumenten die op zoek zijn naar de nieuwste Xperia in combinatie met een abonnement als voor mensen die een demonstratie willen van de nieuwste hi-res audio. Uiteraard is er ook ruimte voor Sony’s succesvolle familielidPlayStation, er is een huiselijke omgeving gecreëerd waar je de nieuwste games kunt ontdekken.

Onno Rip, Director Consumer Sales T-Mobile: "T-Mobile loopt voorop in de telecommarkt met het lanceren van innovatieve retailformules. Klanten verwachten tegenwoordig meer als ze een winkel binnen stappen. Naast de beste service, staat in onze winkels ook de klantbeleving centraal. Zo hebben we in het centrum van Amsterdam drie verschillende formules, die zijn afgestemd op een specifieke mindset en klantbehoefte. In de T-Mobile Sony partnerstore gaan we een stap verder in de klantbehoefte en creëren we een beleving rondom connected devices. Een prachtige toevoeging op ons retailportfolio.”

Michiel Okma, Directeur Sony Mobile Nederland: ‘’Jarenlang succesvol partnership met T-Mobile heeft erin geresulteerd dat we nu ook onze krachten bundelen op de winkelvloer. Als Sony Mobile zetten we in op gepersonaliseerde smartproducten waarmee mensen creatief aan de slag kunnen. Een mooi voorbeeld daarvan is het filmen in Super slow motion met 960 beelden per seconden. Met onze producten willen we een essentieel onderdeel zijn in het leven van mensen, zodat ze sneller en slimmer met elkaar verbonden zijn. We zijn enorm trots om dit samen met T-Mobile te mogen realiseren.’’


De partnerstore is vanaf donderdag 25 mei geopend voor de consument en is gevestigd in de Kalverstraat 25 te Amsterdam. Op 2 juni vindt de feestelijke opening voor consumenten plaats met speciale aanbiedingen, zo is op deze dag exclusief in Nederland in de T-Mobile Sony partnerstore de Xperia XZ Premium verkrijgbaar en krijgt de consument er direct een high-end Sony headset met noise cancellation bij cadeau.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Burson-Marsteller
Victoria Eelsing, Client Executive
Telefoon: +31 (0)6 46 63 72 66
E-mail: victoria.eelsing@bm.com

Over Sony Mobile Communications

Sony Mobile Communications is een onderdeel van de in Tokyo gevestigde Sony Corporation. Sony is een innovatieve producent van audio-, video-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor zowel de consumenten als zakelijke markt wereldwijd. Via het Xperia™ smartphone portfolio, levert Sony Mobile Communications de beste Sony technologie, premium content en diensten, en gemakkelijk verbinding met Sony’s world of network entertainment experiences. Voor meer informatie kijk op: https://www.sonymobile.com/nl