Volg Sony Nederland

Sony voegt Walkman met Android ondersteuning toe aan ZX-reeks

Persbericht   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

Hi-Res Audio met geavanceerde audiotechnologie

Premium design voor luxueus luistergenot

Muziek luisteren van streamingdiensten met hoge kwaliteit

Hoogwaardig geluid met een gebalanceerde audio-output

Strak premium design met een aluminium afwerking

De NW-ZX507 Walkman garandeert een uitstekend geluid in een compact ontworpen muziekspeler met gebalanceerde uitgang. Dit model is uitgerust met S-Master HX en een speciaal voor muziekliefhebbers ontwikkelde interface. Met een lange levensduur van 20 uur en een dun en licht ontwerp is deze Walkman perfect voor op onderweg. Dankzij de Android-ondersteuning via Wi-Fi zijn miljoenen liedjes toegankelijk via diverse streaming services. Tevens is er toegang tot downloaddiensten om muziek op kunnen slaan op het toestel.

Premium geluidservaring

De NW-ZX507 biedt een hoogwaardig geluid dankzij de digitale S-Master HX-versterker. Deze is speciaal gesoldeerd met loodvrij soldeertin en speelt zowel 11.2MHz DSD als 384kHz/32bit PCM. De NW-ZX507 heeft een gebalanceerde audio-uitgang met aparte linker- en rechterkanalen voor minder ruis en een helderder geluid. Het model is vervaardigd uit een aluminium frame voor een lagere weerstand. Tevens zijn FTCAP's (geleidende solide polymeer aluminiumcondensatoren) en nieuwe foliecondensator opgenomen voor transparantere vocalen en stevigere bastonen.

Deze Walkman heeft tevens DSEE HX ondersteuning voor uitstekende geluidskwaliteit bij ieder type bron. De DSEE HX processor werkt zelfs bij het streamen van muziek. Bovendien biedt de NW-ZX507 ondersteuning voor LDAC.

Premium afgewerkt en volledig functioneel

De NW-ZX507 Walkman is uitgerust met een intuïtief 3,6 inch touchscreen. Dit model beschikt over een USB Type-C poort en ingang voor micro SD en zijlingse knopjes voor optimaal comfort. De interface is overzichtelijk ingericht speciaal voor muziekliefhebbers. Iedere functie is binnen handbereik en met slechts één tikje kan het volume worden aangepast.

Het apparaat heeft een batterijlevensduur van maar liefst 20 uur en een ingebouwd geheugen van 64 GB. Tevens is een extern geheugenslot voorzien voor micro SD. Via Bluetooth en NFC kan eenvoudig verbinding worden gemaakt met een headphone. De NW-ZX507 is compatibel met LDAC en Qualcomm aptX HD-audio. Het toestel is compatibel met de Sony Original Music Player app voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

De NW-ZX507 is vanaf november 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 830.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net