Volg Sony Nederland

Sony stelt Quint Dekker aan als nieuwe PR Manager Benelux

Persbericht   •   jul 14, 2015 16:20 CEST

Sony, wereldwijd fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten, stelt Quint Dekker aan als PR Manager bij Sony Benelux. In deze nieuwe functie geeft hij de corporate- en product PR-strategie verder vorm en is hij verantwoordelijk voor geïntegreerde communicatie en mediarelaties voor Sony Consumer Electronics in de Benelux.

Dekker (30) was Product Manager Tablet bij Sony en werkte voorheen in verschillende marketing- en communicatiefuncties bij o.a. Sharp en Sony PlayStation. Sony centraliseerde dit jaar haar communicatie voor de Benelux waardoor Quint in Nederland Hans den Heijer en in België Ann Glorieus opvolgt. Beiden vervolgen hun carrière buiten Sony.

Machiel Frijters, Head of Marketing Sony Benelux: “We zijn blij met de aanstelling van Quint Dekker. Met zijn ervaring in de consumentenelektronica branche en specifiek zijn ervaring binnen Sony verwachten we dat hij de komende jaren succesvolle PR campagnes zal realiseren en bijdraagt aan de ambities van Sony wereldwijd en in de Benelux in het bijzonder.”

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 75 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2014. Meer informatie op de Sony Global Web Site: http://www.sony.net/