Volg Sony Nederland

Sony opent tijdelijke experience store en matcht fashion met huidige h.ear on headphone

Persbericht   •   okt 15, 2015 15:31 CEST

h.ear on: headphone met potentie zoals iconische walkman matcht fashion statements van nu

Sony opent op maandag 19 oktober een tijdelijke experience store in Amsterdam. In de experience store laat Sony de design-evolutie van de headphone door de jaren heen zien en de invloed van het modebeeld. Daarnaast laat Sony consumenten kennis maken met de nieuwe kleurrijke High Resolution (Hi-Res) h.ear on headphone-lijn. In de experience store kunnen zij de nieuwe headphone direct matchen met hun eigen, persoonlijke stijl en zelf de goede pasvorm en het uitstekende geluid ervaren. De winkel is geopend van maandag 19 oktober t/m donderdag 22 oktober van 09.00 tot 19.00 uur.

In deze tijdelijke winkel wil Sony de aandacht vestigen op haar eigentijdse design-keuzes door de nieuwste h.ear on headphone-lijn te matchen met de nieuwe voor- en najaarscollecties. Het inspireren en informeren van de consument staat daarbij voorop. Elke dag zijn er medewerkers van Sony Nederland aanwezig om een Sound en Style experience te bieden. Consumenten krijgen tips en kunnen Hi-Res audio beluisteren.

“Het hebben van een persoonlijke stijl en daar uiting aan geven door fashionable headphones, duiden de tijd waarin je leeft. Het creëren van die persoonlijke stijl blijft voor consumenten in elk decennium belangrijk om zich te kunnen onderscheiden. Dat uit zich niet alleen in haar en make-up of kleding en schoenen, maar juist steeds vaker in wearables en audioproducten, op of aan ons lichaam. De nieuwe Sony h.ear on headphone is hiervan een voorbeeld en de keuze uit verschillende kleuren sluit aan bij de verschillende persoonlijke stijlen. In de tijdelijke experience winkel komen deze elementen samen en willen we onze jarenlange audio en design ervaring laten zien”, aldus Quint Dekker, PR Manager bij Sony Benelux.

Sony h.ear on Experience store
Wanneer: maandag 19 oktober t/m donderdag 22 oktober
Openingstijden: 09.00 uur - 19.00 uur
Locatie: De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76, 1072 VW Amsterdam

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 75 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2014. Meer informatie op de Sony Global Web Site: http://www.sony.net/