Volg Sony Nederland

Sony lanceert zeer snelle multifunctionele USB-kaartlezer

Persbericht   •   jul 12, 2019 16:00 CEST

USB-hub met UHS-II SD-/microSD-lezer voor een efficiënte workflow

  • Sony's intelligente MRW-S3 USB-hub biedt een efficiëntere workflow voor fotografen, videografen en grafische ontwerpers
  • Zeer snelle USB-hub met een hoge topsnelheid en een betrouwbare gegevensoverdracht
  • Sony breidt tevens TOUGH SD-kaartenassortiment uit met de SF-M-serie TOUGH UHS-II SD-kaart

Sony bezorgt professionals een razendsnelle en betrouwbare workflow met de MRW-S3 UHS-II SD/microSD-kaartlezer. Deze USB-hub beschikt over USB 3.1 Gen 2, tot 100W USB Power Delivery (USB PD) en een handige HDMI-output. Sony lanceert tevens de TOUGH SF-M-serie als aanvulling op het bestaande TOUGH SD-kaartenassortiment.

Efficiëntie voor professionals

Het is voor professionele fotografen, videografen en grafische ontwerpers niet langer noodzakelijk om meerdere adapters mee te nemen. De MRW-S3 is een alles-in-één-oplossing voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht in de vorm van een handige USB-hub. Deze snelle UHS-II SD- en microSD-kaartlezer verwerkt alles. Van RAW-beeldbestanden met een hoge resolutie tot 4K-video's.

De MRW-S3 ondersteunt USB 3.1 Gen 2 en biedt een snelle gegevensoverdracht van maximaal 1000 MB/s.Deze kaartlezer brengt de topsnelheid van het USB-apparaat naar boven, zodat professionals het meeste uit externe SSD’s kunnen halen. Bovendien kan de MRW-S3 tot 100W USB Power Delivery (USB PD) aan. Dit met met het oog op stabiele en betrouwbare verbindingen met USB-apparaten.

Multifunctioneel

De MRW-S3 heeft een HDMI-uitgang met 4K 30fps-capaciteit. Dit om externe monitoren aan te sluiten zonder extra adapters mee te hoeven nemen. De krachtige USB-hub heeft een duurzame aluminium behuizing met een gegolfd oppervlak. Dit model weegt slechts 95g en wordt geleverd met een afneembare USB-C-naar-USB-C-kabel voor aansluiting op de host-pc en helpt kabelschade te voorkomen. Deze kabel kan ook worden gebruikt voor aansluiting op USB 3.1 Gen 2-apparaten of op een USB PD AC-adapter tot 100W, dankzij de ingebouwde eMarker.

Heel TOUGH

De SF-M TOUGH-specification-SD-kaart is een zeer sterke UHS-II SD-kaart die schokbestendig is en over het hoogste niveau van water- en stofdichtheid beschikt. Zelfs onder extreme opnameomstandigheden is de content van professionals beschermd.

Dankzij de snelle gegevensoverdracht tot 277 MB/s leessnelheid en 150 MB/s schrijfsnelheid genieten professionals van de snelheidsvoordelen van de SF-M TOUGH SD-kaarten. Of het nu gaat om het maken van hoge megapixel RAW-foto's of het maken van 4K-video’s. Bij gebruik in combinatie met de MRW-S3 USB-hub zijn back-ups snel en worden buffertijden verkort.

Ook de nieuwe conventionele UHS-II SD-kaart uit de "SF-E"-serie volgt om gebruikers een grotere keuze te bieden. Die heeft hoge overdrachtssnelheden tot 270MB/s lezen en 120MB/s schrijven. Zowel de SF-M TOUGH-specification-SD-kaart als de SF-E-serie zijn uitgerst met voor het herstellen van data. Deze series worden geïntroduceerd met een capaciteit van 64GB, 128GB en 256GB.

De MRW-S3-, SF-M-serie en SF-E-serie zijn vanaf de herfst van 2019 verkrijgbaar in de Benelux. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net