Volg Sony Nederland

Sony lanceert unieke actie

Persbericht   •   okt 05, 2017 12:00 CEST

Gratis Playstation 4 Pro + FIFA 18 of 300 euro cashback bij aankoop van een Sony OLED TV

Voor consumenten is dit hét moment om over te stappen op een OLED TV. Want bij aankoop van een KD77A1BAEP, KD65A1BAEP of een KD55A1BAEP ontvangt de consument een gratis Playstation 4 Pro met FIFA 18, óf 300 euro cashback. Een unieke kans om meteen van de nieuwe A1 TV te kunnen genieten met 4k, HDR gaming.

Sony’s A1 OLED televisieserie beschikt over een 4k resolutie en HDR (High dynamic range) techniek en zorgt voor een ongekend mooi beeld. Iets waar de krachtige Playstation 4 Pro en de game FIFA 18 volledig gebruik van maken. Deze verbeterde versie van de Playstation 4 is een stuk sterker dan zijn kleine broertje, zo kan hij heel veel games op een hogere resolutie (4K resolutie, waar de standaard Playstation 4 maximaal 1080p resolutie kan verwerkelijken) en met HDR renderen, om zo gebruik te maken van de nieuwste technieken in Sony’s televisies. Door deze unieke samenwerking creëren Sony, Playstation en EA Sports een ongeëvenaarde FIFA ervaring.

Consumenten kunnen op de volgende manier deelnemen:

  • 1)Vul een online formulier in (www.sony.nl/acties).
  • 2)Stuur gevraagde bewijs documenten.
  • 3)Ontvang het bedrag retour op je rekening óf de PS4 Pro + FIFA 18.

De actie loopt van 28 september tot 3 december 2017.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net