Volg Sony Nederland

Sony lanceert spectaculaire BRAVIA OLED A1 TV commercial

Persbericht   •   jun 07, 2017 09:00 CEST

Nieuwe ‘Earth Rising’-tv-spot vanaf deze week te zien op Nederlandse televisie

Sony lanceert ter ere van de nieuwe BRAVIA A1 OLED TV een reclamecampagne gebaseerd op het begrip ‘Earth Rising’. In de commercial doorkruisen de personages een woestijn op een sterrennacht. Vervolgens zijn zij getuige van de opkomende aarde. Aan het einde van de spot volgt de slogan ‘Experience a whole new world’; ervaar een compleet nieuwe wereld.

De Sony BRAVIA A1-serie biedt de beeldkwaliteit van OLED versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme en ultieme geluidskwaliteit dankzij een Acoustic Surface-geluidssysteem. De meer dan 8 miljoen pixels zorgen voor een visuele ervaring met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede zichthoek. De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van OLED om een prachtig 4K HDR-beeld af te leveren.

Acoustic Surface-geluidssysteem

De innovaties van BRAVIA OLED gaan verder dan beeldprestaties. De A1-serie is de eerste TV die geluid uitzendt vanuit het scherm zelf. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm met geluid dat rechtstreeks uit het scherm zelf afkomstig is. Zo ontstaat de perfecte synchronisatie van beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten.

De KD-65A1 (65-inch) is vanaf nu beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van € 6000. De KD-55A1 (55-inch) is beschikbaar voor € 4000.


Extra informatie

"Earth Rising"-credits

Sony Europe
Pan European Consumer Marketing Head: Mikio Nakazawa
Head of Brand and Product Communication: Shuhei Sugihara
Brand & Product Communication Manager, Television: Alessandra D’Avino
Art Direction: Richard Small, Johan Andrews

Agency: DDB Berlin
Managing Director Creative: Myles Lord
Executive Creative Director: Gabriel Mattar
Creative Director: Hande Güler
Art Directors: Mahmoud Fathy, Jacopo Biorcio
Copywriter: Andre Santa Cruz
Client Service Director: David Barton
Account Manager: Federica Sibilla
Film Producer: Jens Mecking
Producer Print: Petra Kraus
Director: Ben Tricklebank
Soundtrack: Robot Koch & Savannah Jo Lack “Heart as a River” ft. Delhia de France
Production Company: Soup Film
Post-Production: nhb studios Berlin
Print Production: nhb studios Berlin
Media: MediaCom

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net