Volg Sony Nederland

Sony lanceert nieuwe ZV-1 firmware-update voor perfecte video- en audio-livestreaming

Persbericht   •   feb 09, 2021 13:48 CET

Sony heeft vandaag een nieuwe gratis firmware-update aangekondigd voor de ZV-1 vlogcamera. Met deze firmware-update kan eenvoudig een videostream worden opgezet via iedere computer.

De ingebouwde microfoon (met drie microfooncapsules) van de ZV-1 garandeert een helder geluid voor het live streamen naar sociale mediaplatforms of videoconferenties.

De ZV-1 heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een algemene webcam. Zo is de camera uitgerust met een 1.0 inch beeldsensor en 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS lens. Dit biedt onder meer een optimale focus met optische zoom, tracking AF en gezichtsherkenning.

De camera is tevens direct aan te sluiten op de nieuwste Sony’s Xperia smartphones. Dit garandeert gebruikers overal en altijd livestreaming via deze toestellen. Het scherm van de Xperia kan als secundair scherm worden ingezet om de live-feed te volgen.

In deze periode is de vraag naar livestreaming van hoge kwaliteit enorm gestegen. Met deze firmware-update garandeert Sony uitstekende beeld- en audiokwaliteit inclusief UVC / UAC-ondersteuning.

Deze nieuwe streaming functies worden in de toekomst ook toegevoegd aan andere Sony camera's.De gratis firmware voor de ZV-1 is nu beschikbaar en kan hieronder worden gedownload:

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net