Volg Sony Nederland

Sony lanceert nieuwe serie EXTRA BASS partyspeakers

Persbericht   •   aug 31, 2017 13:15 CEST

Sony GTK-XB60

Altijd en overal een feestje dankzij een ingebouwde accu

  • Sony breidt EXTRA BASS assortiment uit met de GTK-XB60 en GTK-XB90 high power luidsprekers
  • Dankzij een ingebouwde accu kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes
  • Discolichten en stroboscopen geven een dansvloer sfeer
  • Compact ontwerp en eenvoudig te vervoeren

Sony voegt de GTK-XB60 en de GTK-XB90 toe aan het brede assortiment partyspeakers. Met de EXTRA BASS serie van Sony komt ieder feestje tot leven dankzij de trillende bassen en ingebouwde discoverlichting.

Deze luidsprekers met een groot vermogen zijn ideaal voor liefhebbers van EDM (elektronische dansmuziek), aangezien via de EXTRA BASS knop de bas nog hoger gezet kan worden. Muziekliefhebbers kunnen gebruik maken van streamingapps zoals Google Cast en Spotify Connect. En via Wireless Party Chain zijn tot wel tien speakers draadloos te verbinden. Uiteraard met gesynchroniseerd geluid en licht voor de ultieme feestervaring. Draadloos verbinden met een smartphone gaat eenvoudig via Bluetooth of one-touch NFC-connectie en Sony Music Center. Uiteraard kan echter nog altijd een draadverbinding gemaakt worden via de audio-aansluiting.

Wat deze luidsprekersystemen nog leuker maakt, is dat met de personaliseerbare verlichtingsfuncties en diverse geluidseffecten een persoonlijk feestje gebouwd kan worden. Door Fiestable app (voor Android- en iOS) te gebruiken kunnen effecten zoals de verlichting rechtstreeks vanaf de smartphone geselecteerd worden. Tevens zijn deze modellen voorzien van een microfooningang voor karaoke en 'infinity' spiegels op de randen van de luidspreker. Deze weerspiegelen het licht waardoor een indrukwekkend effect ontstaat. 

Bouw altijd een ultiem feestje met de GTK-XB60

Deze nieuwe aanvulling op het EXTRA BASS-assortiment is het kleine broertje van GTK-XB90. De partyspeaker is gemakkelijk te verplaatsen en kan verticaal of horizontaal opgesteld worden. De speaker heeft een batterijlevensduur van 14 uur. Dit model brengt het gevoel van een club of festival naar iedere kamer of achtertuin. Met een zeer krachtig geluid, een goede verlichting en een draadloze verbinding komt de dansvloer gegarandeerd tot leven. Sony’s EXTRA BASS-technologie voegt een diep en pittig basgeluid toe. De ingebouwde DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden geoptimaliseerd wordt.

De discolichten en stroboscopen maken het feestje helemaal af. De verlichting wordt aangepast aan de muziek - van EDM tot pop - de XB60 kan ieder genre synchroniseren. Personaliseer verlichting en geluid aan de hand van de Sony Music Center & Fiestable apps via een mobiele telefoon. Zo heeft de DJ alle mogelijkheden van deze lichte, compacte maar krachtige luidspreker binnen handbereik.

Voel de bas vibreren met de XB90

De grotere en stoerdere XB90 is een all-in-one oplossing die een krachtige bas produceert. Het compacte design is eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De GTK-XB90 heeft diverse discolichten die festivalverlichting nabootsen. Het systeem heeft een batterijduur van 16 uur na slechts 4 uur opladen en is voorzien van drie energiebesparende standen: AC, Battery en Stamina die het feestje de hele nacht laten duren.

Meerdere feestfuncties zijn via een Android- en iOS beschikbaar via de Fiestable app, zoals personaliseerbare verlichting, samplereffecten en DJ-controle. Dit maken de DJ heer en meester over het feestje en de luidspreker.

Om het feestje echt los te laten gaan kan gebruik worden gemaakt van de Wireless Party Chain. Via deze functie zijn tot wel tien speakers draadloos te verbinden. Uiteraard met gesynchroniseerd geluid en licht voor de ultieme feestervaring.

De GTK-XB60 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart, blauw en rood voor een prijs van € 350

De GTK-XB90 is vanaf begin september 2017 verkrijgbaar in het zwart voor een prijs van € 500

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net