Volg Sony Nederland

Sony kondigt UBP-X500 4K HDR Blu-ray aan

Persbericht   •   aug 08, 2018 10:25 CEST

  • Volledige 4K HDR Blu-ray-weergave met Dolby Atmos ondersteuning
  • Vier keer de resolutie van Full HD voor meer details, kleuren en helderheid
  • Breed scala aan ondersteuning voor digitale audio- en videoformaten
  • Eenvoudige en functionele gebruikersinterface

De UBP-X500 4K HDR Blu-ray player is de perfecte basis voor 4K HDR entertainment in de woonkamer. Deze nieuwe player biedt een uitstekend kleurengamma, meer contrast en helderheid dan standaard Blu-ray-spelers. Dit resulteert in een levensecht beeld en hoogwaardige weergave van details.

Ondersteuning voor entertainment

De UBP-X500 biedt ondersteuning voor 4K Ultra HD Blu-ray discs. Tevens is de player geschikt voor DVD, SACD en de meeste digitale audio- en videoformaten met een hoge resolutie. Bovendien kan deze speler videomateriaal met een lagere videoresolutie opschalen naar 4K.

Intuïtieve gebruikersinterface

De Blu-ray-speler is eenvoudig in gebruik dankzij een aantal handige functies. De UBP-X500 start snel op en beschikt over een automatische stand-bymodus. Bovendien zorgt de prettige indeling van de compacte afstandsbediening voor eenvoudige en nauwkeurige navigatie.

De UBP-X500 is vanaf half augustus in de Benelux verkrijgbaar voor € 200

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net