Volg Sony Nederland

Sony kondigt software-update aan voor RX100M3, RX100M4 en RX100M5 voor nog meer gebruiksgemak onder water

Persbericht   •   apr 03, 2017 13:30 CEST

Sony kondigt vandaag een firmware-update aan voor drie Cyber-shot modellen: de DSC-RX100M3, de DSC-RX100M4 en de DSC-RX100M5. De upgrade naar versie 2.00 verbetert de stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de camera's wanneer deze met Sony’s onderwaterbehuizing MPK-URX100A en met speciale flitsersystemen worden gebruikt.

Voorheen moesten gebruikers van de MPK-URX100A de witbalans handmatig aanpassen aan de opnames onderwater. De aangepaste software omvat nu een “Underwater Auto”-instelling. Daarmee kan de camera automatisch de bijbehorende witbalans instellen voor onder water.

Daarnaast is de flitserbediening verbeterd voor gebruik met de onderwatereenheid: er is nu een “Flash-off”-optie. Dit beperkt het risico dat de flitser onbedoeld binnen de onderwaterbehuizing uitklapt.

Beide verbeteringen helpen de algehele stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de camera's te verbeteren. Een veel soepelere gebruikservaring is het resultaat.

De firmware-upgrade naar versie 2.00 voor de DSC-RX100M3DSC-RX100M4 en DSC-RX100M5 kunnen gratis vanaf de Sony Support-site worden gedownload.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net