Volg Sony Nederland

Sony introduceert XF83 en XF70-serie

Persbericht   •   apr 03, 2018 11:43 CEST

Meer helderheid en details van 4K HDR met nieuwe modellen BRAVIA Tv’s

Begin 2018 introduceerde Sony een nieuw assortiment BRAVIA Tv’s. Aan dit ruime aanbod voegt Sony de XF83 en XF70-serie toe. De XF83 zal beschikbaar zijn in 60- en 70-inch formaat en is uitgerust met de 4K HDR Processor X1. De XF70 biedt eveneens 4K HDR-beeldkwaliteit en komt in een 43”, 49”, 55” en 65” formaat.

De XF83 is uitgerust met de 4K HDR Processor X1 voor een uitstekende weergave van 4K HDR. Met meer dan acht miljoen pixels biedt de XF83 de ultieme kijkervaring met meer detail, kleur en contrast. Dit model is tevens voorzien van 4K X-Reality PRO technologie. Dankzij deze innovatie worden beelden scherper en gedetailleerder weergegeven. Tevens is Motionflow XR technologie geïntegreerd voor een soepele weergave van bewegende beelden.

De XF83 biedt alle voordelen van het Android TV platform van Google. Gebruikers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, YouTube en andere bronnen. En dankzij Google Cast is het eenvoudig om content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube rechtstreeks te casten naar de TV. De XF83 is vormgegeven in een dunne aluminiumbehuizing en een stijlvolle voet die alle kabels en draden netjes verbergt.

Naast de XF83 introduceert Sony XF70 4K HDR TV in een 43”, 49”, 55” en 65” formaat. Dit model is uitgerust met een 4K X-Reality PRO beeldprocessor. Dit garandeert een natuurgetrouw beeld en een perfect contrast. De XF70 is voorzien van een ingebouwde webbrowser en biedt toegang tot Netflix, YouTube en andere populaire streaming apps. Ook dit model heef een slim ontworpen voet waarmee kabels van bijvoorbeeld Blu-Ray spelers uit het zicht gehouden kunnen worden.

De XF83 en de XF70 zijn vanaf de zomer van 2018 verkrijgbaar in de Benelux.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net