Volg Sony Nederland

Sony introduceert voordelige WH-XB700 EXTRA BASS headphone

Persbericht   •   mar 06, 2019 12:23 CET

  • EXTRA BASS technologie versterkt bastonen zonder in te leveren op de helderheid vocalen
  • Batterijlevensduur tot 30 uur draadloos muziek luisteren
  • Handsfree-functies en compatibel met Google Assistant
  • Intelligente aansturing via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS
  • Stijlvol design en verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw
  • Quick Charging-functie voor 90 minuten muziek luisteren na slechts 10 minuten opladen

De kracht van EXTRA BASS-technologie

De WH-XB700 maakt deel uit van de EXTRA BASS-serie van Sony. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van vocalen. De EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen en is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. Maar het 30mm diafragma zorgt tevens voor een bijzonder helder geluid bij andere muziekstijlen.

Intelligente aansturing en gepersonaliseerd luisteren

De WH-XB700 is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via Bluetooth 4.2 Apt-X technologie en NFC is de headphone eenvoudig draadloos te verbinden. Tevens is stereo-jackaansluiting voorzien en levert Sony audiokabel mee.

Dit model is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Deze compacte headphone met een batterijlevensduur van 30 uur is naast het beluisteren van muziek perfect om telefoongesprekken te beantwoorden.

Om de WH-XB700 aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Via deze app zijn de CLEAR BASS, Surround (VPT) en Sound Position Control audiofuncties naar wens instelbaar.

Comfort is key

Naast een prettige autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze headphone een Quick Charging-functie. Deze functionaliteit garandeert ruim 90 minuten muziek luisteren na slechts 10 minuten opladen. Dankzij het opvouwbare design kan de WH-XB700 eenvoudig overal mee naartoe. Dit over-ear model wordt over de oorschelpen gedragen en blijft daardoor goed zitten.

De WH-XB700 headphone is vanaf april in de Benelux verkrijgbaar in zwart en blauw voor € 150.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net