Volg Sony Nederland

Sony introduceert VCT-SGR1-handgreep voor RX0 en RX100 cameraserie

Persbericht   •   jun 14, 2018 13:57 CEST

De handgreep biedt eenvoudige bediening en opnamen vanuit verschillende hoeken

Sony Benelux introduceert een veelzijdige en compacte handgreep (model: VCT-SGR1) voor de RX0 en RX100 cameraserie. Deze handgreep voor foto- en videoproducties is ideaal voor vloggen, reisfotografie en zelfportretten. De VCT-SGR1 is een verticale handgreep die via een Multi/Micro USB-aansluiting kan worden bevestigd aan de RX0 en RX100.

De compacte handgreep kan 70 graden omhoog en 100 graden omlaag worden gedraaid om beelden vanuit verschillende perspectieven vast te leggen. De VCT-SGR1 is voorzien van een aantal knoppen aan de bovenzijde: de sluiter, de start en- stop-opnameknop en de zoom. Dit zorgt voor een eenvoudige bediening voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Tevens kan de onderzijde van de handgreep worden uitgeklapt en als statief worden gebruikt. Dit maakt de handgreep een ideaal hulpmiddel voor groepsfoto's of nachtfotografie.

De nieuwe VCT-SGR1-handgreep is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux voor circa € 120.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net