Volg Sony Nederland

Sony introduceert Sony Imaging Lease

Persbericht   •   apr 26, 2018 10:00 CEST

Leasemogelijkheden voor α-full-frame assortiment en accessoires tegen 0% rente

Sony introduceert Sony Imaging Lease in Nederland en België. In samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions biedt Sony een leaseconstructie voor alle full-frame camera’s, professionele videocamera’s, accessoires en lenzen tegen 0% rente.

Sony Imaging Lease biedt foto- en videografen de mogelijkheid om altijd de nieuwste Sony apparatuur te kunnen gebruiken. Geïnteresseerden hebben de keuze uit Financial of Operational lease. Bij Financial lease is de aanvrager zelf economisch eigenaar van de apparatuur. Er wordt geïnvesteerd in de Sony apparatuur door middel van een gespreide betaling over meerder jaren, waarbij er 0% rente betaald hoeft te worden.

Bij Operational lease wordt de apparatuur gehuurd van BNP Paribas Leasing Solutions. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Iedere twee of drie jaar is er een nieuwe lease mogelijkheid waardoor er steeds gebruik gemaakt kan worden van de allernieuwste Sony apparatuur. Ook deze leaseconstructie biedt Sony aan tegen 0% rente.

Een leaseconstructie van één of meerdere geselecteerde producten is mogelijk bij een investering vanaf € 1.000 voor een periode van 24 of 36 maanden. De leaseaanvraag wordt ingediend bij Sony Professional Retailers. Voor het aanvragen van Sony Imaging Lease is een geldig KvK-nummer (12+ maanden oud) en legitimatiebewijs noodzakelijk.

De geselecteerde producten voor Sony Imaging Lease zijn:

  • Alle Sony Full Frame Camera’s
  • Alle Full Frame Sony G-Master Lenzen
  • Alle Full Frame Sony G Lenzen
  • Alle Full Frame Sony Carl Zeiss Lenzen
  • Alle Full Frame Sony E-mount Lenzen
  • Eventuele nieuwe modellen die in deze categorieën vallen
  • Geselecteerde Professionele videocamera’s
  • Geselecteerde accessoires

Zie de bijlage voor een complete lijst van de producten.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Bestanden in de bijlage

PDF-document