Volg Sony Nederland

Sony introduceert Imaging PRO Support in Nederland

Persbericht   •   mar 16, 2017 13:00 CET


Sony introduceert Imaging PRO Support in Nederland


Sony maakt vandaag bekend dat professionele fotografen in Nederland vanaf september 2017 gebruik kunnen maken van het Imaging PRO Support programma. Naast advies en ondersteuning omvat Imaging PRO Support een speciale telefonische helpdesk om professionele fotografen hulp te bieden bij het gebruik van hun α-camera-apparatuur. Het programma biedt ook een gratis collect-and-returndienst bij reparatie. Hiernaast kunnen professionele fotografen een gratis bruikleentoestel krijgen zodat zij aan het werk kunnen blijven. Verder hebben leden tweemaal per jaar recht op gratis reiniging van de beeldsensor en een check-up van de firmware.

Lidmaatschap van het Europese Imaging PRO ondersteuningsprogramma[i] is op dit moment gratis. Het is toegankelijk voor professionele fotografen die minstens twee Sony α-camerabody’s en drie Sony α-objectieven uit de lijst met geldige toestellen bezitten. De lijst kan hier worden geraadpleegd[ii].

Imaging PRO Support is momenteel beschikbaar in Japan, Zuid-Korea, Hongkong, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Mexico en de Verenigde Staten. Een uitrol in andere Europese landen wordt op dit moment overwogen.

_____________________________________________________________________________________________________

[i]Het programma is bedoeld voor professionele fotografen. Wie lid wil worden, moet daarom bewijs leveren van inkomsten uit fotografiewerk. Sony behoudt zich het recht voor om individuele gevallen zelf te beoordelen.

[ii] De Pro Support Service-site voor Nederland zal vanaf de start van de dienst in september 2017 online gaan.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net