Volg Sony Nederland

Sony introduceert GP-VPT2BT-handgreep met draadloze remote control functies

Persbericht   •   jan 21, 2020 11:54 CET

De draadloze handgreep biedt eenvoudige bediening en opnamen vanuit verschillende hoeken

Sony Benelux introduceert een veelzijdige en compacte handgreep (model: GP-VPT2BT) voor de α9 II, α9, α7R IV, α7R III, α7 III, α6600, α6400, α6100, RX100 VII, en RX0 II camera series.

Deze compacte handgreep voor foto- en videoproducties is ideaal voor vloggen, reisfotografie en zelfportretten. Dit nieuwe model is volledig draadloos te koppelen met de camera dankzij Bluetooth en heeft een stof-en vochtbestendig ontwerp.

De compacte handgreep is verticaal en horizontaal kantelbaar. Dit garandeert flexibiliteit voor foto- en videografie en eenvoudige opnamen voor vloggen. Bovendien heeft de GP-VPT2BT een instelwiel dat kan worden losgemaakt of vastgedraaid voor een naadloze werking met camera's van verschillende afmetingen en gewichten. De GP-VPT2BT is voorzien van een aantal knoppen aan de bovenzijde: de sluiter, de start en- stop-opnameknop en de zoom. Dit zorgt voor een eenvoudige bediening voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Tevens kan de onderzijde van de handgreep worden uitgeklapt en als statief worden gebruikt. Dit maakt de handgreep een ideaal hulpmiddel voor groepsfoto's of nachtfotografie.

De nieuwe GP-VPT2BT-handgreep is vanaf februari verkrijgbaar in de Benelux voor circa € 200.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net