Volg Sony Nederland

Sony introduceert de RX1R II compact camera met 42,2MP back-illuminated full-frame beeldsensor

Persbericht   •   okt 14, 2015 11:21 CEST

Sony’s nieuwste premium compact camera biedt een full-frame back-illuminated beeldsensor, ZEISS Sonnar T* 35mm F2 lens, High Speed Autofocus, inklapbare XGA OLED viewfinder en ‘s werelds eerste optisch variabele low pass filter met low pass filter bracketing.

Sony breidt zijn assortiment van Cyber-shot RX compact camera’s verder uit met de full-frame DSC-RX1RM2. Deze camera biedt de hoogste beeldkwaliteit van alle Sony compact camera’s tot nu toe. Mede dankzij de hoge resolutie 42,4 MP-sensor in combinatie met zijn grote diafragma en ZEISS Sonnar T* 35mm F2-lens met vaste brandpuntsafstand die op elkaar zijn afgestemd om gecombineerd de beste prestaties te leveren.

Lees hier het volledige, Engelstalige persbericht.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 75 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2014. Meer informatie op de Sony Global Web Site: http://www.sony.net/