Volg Sony Nederland

Sony introduceert de nieuwe GTK-XB72 EXTRA BASS partyspeaker

Persbericht   •   mei 14, 2019 11:00 CEST

Alles-in-een oplossing om altijd en overal een ultiem feestje te bouwen

  • Partyspeaker met diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en LIVE SOUND voor een echt festivalgevoel
  • Meebewegende kleurrijke discolichten en stroboscopen geven een dansvloer sfeer
  • Aansturing met Sony Music Center App en DJ-functies via Fiestable App
  • Compact ontwerp en eenvoudig te vervoeren dankzij praktische handgreep

Sony laat zien hoe je een goed feest bouwt met de nieuwe GTK-XB72 partyspeaker. Deze speaker is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. De EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen waardoor ieder feestje tot leven komt. Tevens heeft Sony LIVE SOUND technologie geïntegreerd. Dankzij deze innovatie ontstaat een natuurgetrouwe muziekbelevenis. Feestgangers krijgen het gevoel live aanwezig te zijn bij het concert of festival. Dit wordt mogelijk gemaakt door de DSP (Digital Signal Processor) en hoek waarin de speaker speelt. De combinatie van DSP en africhting van de tweeter zorgen ervoor dat een natuurgetrouw geluid ontstaat. Bij het inschakelen van deze LIVE SOUND modus wordt het geluid verticaal en horizontaal afgespeeld in de ruimte.

Sony Music Center –controle over de muziek

Deze partyspeakers kunnen worden aangestuurd via de Sony Music Center App. De applicatie is gratis te downloaden via de Google Play en de App Store van Apple. Via deze app zijn onder meer Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. Sony Music Center is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om meerdere speakers met elkaar te verbinden. De geïntegreerde Fiestable app is als plug-in te downloaden en biedt diverse DJ-functies en instellingen voor audio. Verbinden van de speakers gaat eenvoudig met een smartphone via Bluetooth of one-touch NFC-connectie. Uiteraard kan ook een draadverbinding gemaakt worden met de audio-aansluiting. Tevens zijn deze modellen voorzien van een microfooningang voor karaokefeestjes.

Flitsende party lights – creëer altijd en overal een discogevoel

De populaire discoverlichting is wederom geïntegreerd in dit nieuwe model. Een mix van verschillende lichtjes die op de maat aan- en uitflitsen voor een ultiem feestje thuis of buiten. De speakers zijn uitgerust met clubverlichting via leds in wit en alle kleuren van de regenboog. Uiteraard is de verlichting ook uit te schakelen indien gewenst. Bij GTK-XB72 zijn eveneens stroboscopen voorzien om een discogevoel te creëren.

Draadloze Party Chain – synchroniseert muziek en verlichting

Een handige functie is de Wireless Party Chain. Met deze toepassing is het mogelijk om meerdere speakers draadloos met elkaar te verbinden. Zo kan een kamer gevuld worden voor een meeslepende EXTRA BASS geluidservaring. Of koppel twee speakers van hetzelfde model draadloos aan elkaar via die functie ‘Speaker Add’ voor een kamervullend stereogeluid. Uiteraard met gesynchroniseerd geluid en licht voor de ultieme feestervaring.

De GTK-XB72 is vanaf deze maand verkrijgbaar in de Benelux voor € 350

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net