Volg Sony Nederland

Sony introduceert de Compact Soundbar-serie

Persbericht   •   jan 05, 2017 02:00 CET

  • Ontworpen volgens een nieuw, compact concept waardoor de soundbars opgaan in de vormgeving van iedere woonkamer
  • Slanke, krachtige subwoofer kan flexibel onder bank of meubel geplaatst worden
  • Hi-Res Audio voor hoge geluidskwaliteit
  • Ingebouwde Spotify Connect en Chromecast voor toegang tot ruim 100 muziekstreamingapps

Deze eerste Compact Soundbar-serie van Sony biedt de oplossing voor een praktische entertainmentervaring thuis. Zowel de HT-MT500 als de HT-MT300 passen goed bij de huidige trends op interieurgebied. Ze bieden daarnaast een natuurlijk en hoogkwalitatief geluid en functioneren als draadloze speaker.

Maar er is meer dan alleen de buitenkant. De High-Resolution Audio-compatibele MT500 geeft een mooi en warm geluid. Deze Compact Soundbars zijn uitgerust met een aparte subwoofer die klein is, waardoor het goed op gaat in het interieur. Het is ook mogelijk om het onder de bank te verstoppen voor een perfect basgeluid.

Dankzij Bluetooth en NFC kan in een handomdraai muziek vanaf een telefoon worden gestreamd. De nieuwe serie Compact Soundbars zijn dus niet alleen soundbars, maar tegelijkertijd ook draadloze speakers voor in huis.

Een stijlvolle partner

De slanke vorm is speciaal voor stijlvolle audioliefhebbers ontworpen. De Soundbar kan daardoor bij de tv worden gezet zonder te veel op te vallen, het aanblik te belemmeren of de infraroodsensor van de tv te blokkeren. De MT500 en MT300 zijn ontworpen volgens een nieuw, compact concept waardoor de soundbars opgaan in de kleuren en materialen van een woonkamer. Ze zijn afgewerkt met een leerlook oppervlak en een matte roostervoorzijde. De kleuren zijn aangepast aan de interieurtrends. Beschikbaar in koolzwart of roomwit.

Voel het geluid

Deze Soundbars zijn compact van vorm, maar niet qua geluid. Het geluid wordt verbeterd dankzij S-Force PRO Front Surround, een surround sound in cinemastijl waarmee filmgeluiden meer tot leven komen.

Schakel de Sofa Mode in voor de laagfrequente effecten wanneer de subwoofer horizontaal onder de bank staat. Als alternatieve optie kan de sub verticaal naast een ander meubelstuk worden geplaatst.

Muziek

De MT300 biedt gemakkelijke verbindingsopties via Bluetooth en NFC. De MT500 heeft daarnaast ook ingebouwde Spotify Connect en Chromecast, die samen toegang geven tot ruim 100 muziekstreamingapps. Voor nog meer gemak heeft de MT500 ook een Music Service-knop, waarmee het meest recente nummer van een Spotify Premium-account wordt afgespeeld. Er is geen telefoon of tablet meer voor nodig.

De HT-MT500 Compact Soundbar heeft een consumentenprijs van € 600 en is uitgevoerd in zwart. Vanaf maart 2017 in de Benelux verkrijgbaar.

De HT-MT300 Compact Soundbar heeft een consumentenprijs van € 300 en is uitgevoerd in zwart (MT300) en wit (MT301). Vanaf februari (MT300) of maart (MT301) 2017 in de Benelux verkrijgbaar.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de Sony Global Web Site: www.sony.net