Volg Sony Nederland

Sony Consumer Electronics Benelux verhuist naar Hoofddorp

Persbericht   •   jul 12, 2017 11:15 CEST

Na ruim vijfentwintig jaar gevestigd te zijn in Badhoevedorp, verhuist de pionier op het gebied van elektronica en entertainment onder begeleiding van Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten 24 juli naar het moderne park 20/20 in Hoofddorp. Sony Mobile en Sony Professional Solutions zullen eveneens mee verhuizen.

Barend Ezechiels, Country Head Sony Benelux: “Wij zijn dankbaar voor de afgelopen vijfentwintig jaar in Badhoevedorp en blij om in dit nieuwe gebouw verder te gaan. Wij kijken er erg naar uit.”

Sony koos voor een modern gebouw dat past bij haar specifieke behoeften. Het interieur is door Willem Heyligers ingericht. Het past binnen de hedendaagse trend van kantoren: Cradle to Cradle en open van structuur. Willem Heyligers over het pand: “Het nieuwe kantoor is ingericht met een flexibele structuur. In de ruimte kan zowel individueel geconcentreerd gewerkt worden als in een team. Het daglicht wordt optimaal benut, er is een goede akoestiek en er is veel variatie in werkplekken gecreëerd. De gebruikte materialen en kleuren in het interieur zijn geïnspireerd op de designstrategie van de hoogwaardige producten van Sony.”

Het nieuwe kantoor van Sony Consumer Electronics in Hoofddorp bevindt zich op het volgende adres:
Sony Benelux
Taurusavenue 16
2132 LS Hoofddorp
Tel: +31 (0) 20 658 1911
URL: www.sony.nl
Press Centre: pers.sony.nl

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net