Volg Sony Nederland

Sony brengt firmware update met Real-Time Animal Eye AF functionaliteit uit voor de RX10 IV

Persbericht   •   nov 14, 2019 14:59 CET

Sony heeft een firmware update voor de RX10 IV uitgebracht. Deze update laat de camera gebruikmaken van Sony zijn unieke Real-Time Eye AF voor dieren[i] en verbeterd ook de stabilisatie van de camera.

De V2.0 update stelt de camera er toe in staat om door de Sony AI driven Real-Time Eye AF technologie dieren en mensen te kunnen herkennen. Deze functie kan worden gebruikt door de shutter half in te drukken, hierdoor kunnen gebruikers perfect gefocuste foto’s maken.

Naast de nieuwe functie, zorgt de update ook voor een verbetering in de stabiliteit van de camera waardoor die nog gebruiksvriendelijker wordt.

De V2.0 firmware update is vanaf 14 november gratis te downloaden op de Sony Support site. De Update is te downloaden voor Mac en Windows gebruikers.

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net