Volg Sony Nederland

Sony breidt full-frame lensassortiment uit met 35mm F1.8 Prime lens

Persbericht   •   jul 09, 2019 16:02 CEST

Sony introduceert vandaag een nieuw full-frame E-mount objectief: de FE 35mm F1.8 (model SEL35F18F). Deze lichtgewicht 35 mm F1.8 prime is deskundig ontworpen voor hoogwaardige prestaties bij alle diafragma-instellingen. Dankzij het gebruik van geavanceerde optische technologieën is dit objectief geschikt voor zelfs de meest veeleisende fotografen.

De compacte afmetingen en het lichtgewicht ontwerp van deze prime lens biedt uitstekende prestaties voor verschillende type fotograferen. Zo is de SEL35F18F inzetbaar voor portretten, bruiloften, sportevenementen, food photography, landschappen en diverse andere projecten.Dankzij een maximaal diafragma van F1.8, de stille autofocus en krachtige trackingprestaties is dit een uitstekende keuze voor zowel foto's als video. Het compacte ontwerp formaat van dit objectief zorgt ervoor dat de SEL35F18F ook zeer geschikt is voor APS-C camera’s met een equivalent brandpuntsafstand van 52,5 mm perfect voor snapshots, portretten en meer.

Belangrijkste kenmerken - 35mm F1.8 Prime

Hoge resolutie en full-frame prestaties met een groot diafragma in een compacte en lichtgewicht lens

  • De SEL35F18F met een maximaal diafragma van F1,8 zet een nieuwe standaard voor compactheid en weegt slechts 280 gram. Dit objectief heeft een diameter van 65,6 mm en lengte van 73,0 mm.
  • Slimme optische constructie met een asferisch element dat chromatische aberratie minimaliseert
  • 9-bladig cirkelvormig diafragma-mechanisme dat zorgt voor prachtige bokeh.
  • Minimale focusafstand van 0,22 m en maximale vergroting van 0,24 voor hoge prestaties bij close-upfotografie.

Verfijnde controle en betrouwbaarheid voor veelzijdig gebruik

  • Handig geplaatste, aanpasbare focusknoppen en een focusmodusschakelaar voor onmiddellijk schakelen tussen automatische en handmatige scherpstelling.
  • Focusring met Linear Response MF voor fijne, responsieve handmatige scherpstelling
  • Een stof- en vochtbestendig ontwerp

Stille AF met uitstekende tracking voor films en foto's

  • Snel, nauwkeurig en stil AF-aandrijfsysteem met lineaire motor voor nauwkeurige scherpstelling voor zowel foto's als films

"Een 35-mm prime-lens spreekt een breed scala aan fotografen aan vanwege de veelzijdige inzetbaarheid." , zegt Jelger Annegarn, Marketing Manager Digital Imaging voor Sony Benelux."De nieuwe 35-mm FE-lens combineert scherpte van hoek tot hoek met een echt lichtgewicht ontwerp."

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe FE 35mm F1.8 is vanaf augustus in de Benelux beschikbaar voor een prijs van ongeveer €700

Een productvideo van de FE 35mm F1.8 kan worden bekeken via: https://youtu.be/5DCL7tYmEnE

Ga voor de volledige productinformatie naar:

https://www.sony.nl/electronics/cameralenzen/sel35f18f

Meer op Sony α-Universe

Sony Imaging introduceerde onlangs het α-Universe platform in de Benelux. Deze interactieve website biedt een platform voor de verhalen en het werk van Sony α-ambassadeurs. Op α-Universe staan onder meer uitgebreide profielen, foto’s en videocontent. Tevens biedt het platform tutorials, een lokale evenementenkalender en is het laatste Sony nieuws te raadplegen Het α-Universe platform bestaat uit meer dan 70 Sony ambassadeurs.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net