Volg Sony Nederland

Sony breidt α7-assortiment uit met de lancering van de ultra-gevoelige A7S II

Persbericht   •   sep 11, 2015 10:56 CEST

Sony voegt vandaag de nieuwe α7S II full-frame camera toe aan het bestaande α7-assortiment. Dit nieuwe toestel beschikt over ultrahoge gevoeligheid, een groot dynamisch bereik over de gehele ISO-range en 5-assige beeldstabilisatie voor optimale controle. Deze camera levert uitstekende beeldkwaliteit voor fotografen die in de meest uitdagende lichtomstandigheden willen werken. De α7S II is tevens voorzien van een groot aantal professionele filmfuncties, waaronder de mogelijkheid om 4K-video op te nemen met volledige pixelverwerking, zonder pixel binning in een full-frame beeldformaat. Hierdoor is dit model zeer aantrekkelijk voor zowel fotografen als filmers.

Belangrijkste kenmerken α7S II

  • Ultrahoge gevoeligheid tot 409600i met weinig ruis over het gehele bereik.
  • Groot dynamisch bereik over de gehele ISO-range levert vloeiend beelden onder lichte en donkere omstandigheden.
  • 5-assige optische beeldstabilisatie.
  • Interne 4K-video-opname met volledige pixelverwerking zonder pixel binning in full-frame beeldformaat.
  • Breed scala aan professionele filmfuncties, waaronder S-Gamut3.Cine / S-log3, nieuwe Gamma Assist display, verbeterde Zebra functie, Full HD 120fps opname en 4x / 5x slow motion opname.
  • High-speed AF met verbeterde nauwkeurigheid en geavanceerde opnamefuncties.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe α7S II van Sony is beschikbaar in november 2015 en heeft een consumentenadviesprijs van 3.400,- euro.

Lees hier het volledige, Engelstalige bericht van deze aankondiging op IBC.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 75 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2014. Meer informatie op de Sony Global Web Site: http://www.sony.net/