Volg Sony Nederland

Serieus geluid in een stijlvol en compact design: de SF200 soundbar van Sony

Persbericht   •   jan 09, 2018 02:00 CET

Soundbar met geïntegreerde subwoofer voor ieder type woonkamer

  • Uitstekende geluidsweergave en een groot surroundsoundveld dankzij S-Force PRO Front Surround
  • Ontworpen volgens een nieuw concept waardoor de soundbars opgaan in de vormgeving van iedere woonkamer
  • Inzetbaar als speaker dankzij Bluetooth
  • Verkrijgbaar in zwart en beige

De nieuwe 2.1-kanaals HT-SF200 compact soundbar maakt van de woonkamer een thuisbioscoop. Het compacte design is zeer praktisch en gaat volledig op in de leefomgeving. De subwoofer is ingebouwd waardoor de soundbar weinig ruimte inneemt. Ondanks het compacte formaat zorgt S-Force PRO Front Surround voor een bioscoopeffect alsof er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn.

Zowel films, Netflix-series, tv-programma’s als muziek via Spotify (via Bluetooth) worden hoogwaardig weergegeven via de ingebouwde Dolby Digital audioprocessor. Deze zorgt ervoor dat laagfrequente geluiden en stemmen altijd helder klinken zonder gebruik te maken van een aparte subwoofer. Alles zonder extra kabels of andere randapparatuur.

Eenvoudig aan te sluiten

De HT-SF200 is gemakkelijk aan te sluiten via HDMI ARC. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om en snel verbinding te maken met een smartphone of tablet. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een USB-ingang om eenvoudig via een USB-stick media af te spelen.

Voor ieder interieur

De slanke vormgeving is speciaal ontworpen voor stijlvolle audioliefhebbers. De compact soundbar valt bijna niet op voor de tv. Deze alles-in-één-oplossing past bij ieder interieur en garandeert altijd een optimaal geluid. Het minimalistische design is goed inzetbaar voor kleine woonkamers en past eenvoudig op een plank of bijzettafeltje bij de tv. De gebruikte materialen zoals de kunstleren afwerking matchen bij ieder type woonstijl. De nieuwe compacte soundbar is beschikbaar in zwart (HT-SF200) of beige (HT-SF201).

De HT-SF200 en de HT-SF201 zijn vanaf maart 2018 beschikbaar voor € 250

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net