Volg Sony Nederland

Modehuis AURIA ontwerpt collectie reisaccessoires van Sony headphonekabels

Persbericht   •   jul 14, 2016 10:00 CEST

  • Sony werkt samen met het modehuis AURIA voor upcycling van headphonekabels tot must have reisaccessoires
  • Vijf unieke designs geïnspireerd op de nieuwe h.ear on Wireless NC- headphones

In samenwerking met AURIA, het modehuis voor duurzame swimwear, heeft Sony vijf opvallende reisaccessoires vervaardigd uit headphonekabels. Zo ging er meer dan 113 meter kabel in deze collectie accessoires in de vijf opvallende kleuren van het Sony h.ear assortiment. De Sony x AURIA ‘Fashion Unplugged’-collectie omvat een Lime Yellow paspoorthoesje, een Bordeaux Pink (zonne)brillendoos, een Cinnabar Red strandtas, een Viridian Blue smartphonehoesje en Charcoal Black strandslippers.

“Het was het een mooie kans om samen met Sony aan dit innovatieve project te werken. Ik strijd al jaren voor duurzame mode. De headphonekabels zijn prettig materiaal om te upcyclen en ontwerpen mee te bedenken. We zijn erin geslaagd ze te transformeren tot kleurrijke en duurzame reisproducten.", zegt Diana Auria, Director en Designer van AURIA en wiens ontwerpen worden gedragen door sterren als Rihanna, Daisy Lowe en Lily Cole.

De collectie reisaccessoires zijn een aanvulling op Sony's nieuwe assortiment kleurige headphones. De modellen bieden niet alleen een perfecte sound en draagcomfort, maar zijn op zich ook al een opvallende fashion accessoire.

Dezeh.ear on Wireless NC-headphones zorgen voor een ontspannen reis dankzij digitale ruisonderdrukking (noise cancelling). Dit houdt achtergrondgeluid tegen zodat de geluidskwaliteit optimaal blijft.

De collectie reisaccessoires is ter beschikking voor fotoshoots. 

Interesse in het ontwerpproces van deze modecollectie? Download hier het interview met ontwerpster Diana Auria.

Over AURIA

AURIA werd in 2013 gelanceerd en staat bekend om zijn vakkundige ontwerpen die perfect het evenwicht houden tussen innovatie en een speelse stijl. Het merk werd opgericht door Diana Auria, zelf afgestudeerd aan het wereldberoemde London College of Fashion en een voorvechter van gerecycleerde stoffen uit weggegooide visnetten en ander afval. AURIA is al van bij de start van het merk terug te vinden op catwalks van onder meer Rihanna, Daisy Lowe en Eliza Doolittle. 

Over Sony

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 68 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2015. Meer informatie op de Sony Global Web Site: www.sony.net

Voor meer informatie en het laatste nieuws van Sony Electronics kijk op www.pers.sony.nl 

Bestanden in de bijlage

PDF-document