Volg Sony Nederland

Geniet van een speciale Vaderdag met deze Sony producten

Persbericht   •   mei 23, 2017 09:00 CEST

Verras iedere vader met een Sony TV, headphone, soundbar of camera.

  • OLED A1
  • HT-MT300
  • SRS-XB40
  • FDR-X3000R
  • MDR-1000X

Badhoevedorp 23 mei 2017 – Op zondag 18 juni is het Vaderdag, de gelegenheid om elke vader te verrassen met een mooi cadeau. Met de verschillende stijlvolle modellen en uitvoeringen biedt Sony het ultieme aanbod voor een onvergetelijke dag.

BRAVIA A1 OLED 4K HDR-TV het ultieme Vaderdagscadeau

De Sony BRAVIA A1-serie is wel het meest speciale cadeau waar elke vader blij van zal worden. De TV biedt de beeldkwaliteit van OLED versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme. Daarnaast biedt deze TV ultieme geluidskwaliteit dankzij een Acoustic Surface-geluidssysteem. De meer dan 8 miljoen pixels zorgen voor een visuele ervaring met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede zichthoek. De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van OLED om een prachtig 4K HDR-beeld af te leveren.
Deze indrukwekkende TV zal alle vaders doen verbazen. Natuurlijk kunnen ze zichzelf ook verwennen met dit mooie cadeau op Vaderdag.

Compact Soundbar serie – van een filmavondje tot Vaderdagsfeest

Deze eerste Compact Soundbar-serie van Sony biedt de oplossing voor een praktische entertainmentervaring thuis. Zowel de HT-MT500 als de HT-MT300 passen goed bij de huidige trends op interieurgebied. Ze bieden daarnaast een natuurlijk en hoogkwalitatief geluid en functioneren als draadloze speaker. Deze Compact Soundbars zijn uitgerust met een aparte subwoofer die klein is, waardoor het goed op gaat in het interieur. Het is ook mogelijk om het onder de bank te verstoppen voor een perfect basgeluid.

Voor alle hippe vaders; dankzij Bluetooth en NFC kan in een handomdraai muziek vanaf een telefoon worden gestreamd. De nieuwe serie Compact Soundbars zijn dus niet alleen soundbars, maar tegelijkertijd ook draadloze speakers voor in huis.
Met deze hoogwaardige en stijlvolle soundbar wordt elke Vaderdag een succes, van een gezellig filmavondje tot een feest tot laat in de avond.

SRS-XB40 – neem de beat overal mee naartoe

Met deze speaker wordt elke Vaderdag een feestje, gewoon thuis of met de hele familie buiten in het park. Dankzij een batterijduur van 24 uur blijft de muziek de hele avond spelen. De draadloze partyspeakers zijn uitgerust met flitsende lichtjes, instelbare dj-effecten en EXTRABASS functies. Tevens zijn ze spatwaterdicht dus bestendig voor het geval er een drankje morst.

Een handige functie is de Wireless Party Chain. Met deze functie is het mogelijk om tot wel 10 speakers draadloos met elkaar te verbinden. Of koppel twee speakers van hetzelfde model draadloos aan elkaar via die functie ‘Speaker Add’. Met deze speakers zorg je voor een ultiem Vaderdagsfeest. Daarnaast zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar elke andere familieactiviteit.

FDR-X3000Rhet cadeau voor aankomende zomer

Voor de sportieve vaders biedt Sony de eerste actiecamera met ‘B.O.SS’ beeldstabilisatie. Deze techniek is reeds toegepast in het premium Handycam-assortiment maar wordt nu voor het eerst gebruikt bij een actiecamera.

Het aangepaste ontwerp van de B.O.SS-beeldstabilisator zorgt ervoor dat de FDR-X3000R uiterst compact blijft terwijl de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over een schokkerige opnames.
De FDR-X3000R wordt geleverd met een nieuw ontworpen remote waarmee gebruikers de camera eenvoudig vanuit de hand kunnen bedienen.
Deze actiecamera is met een uitgebreid assortiment aan accessoires gemakkelijk te monteren op bijvoorbeeld een fiets of helm.
Met deze Action Cam kan niet alleen Vaderdag zelf op een originele manier vastgelegd worden, ook met de zomer voor de deur is dit een ultiem Vaderdagscadeau dat goed van pas komt!


MDR-1000X – de stijlvolle headphone met ruisonderdrukking

Deze premium hoofdtelefoon is een toevoeging aan de reeds bestaande noise-cancelling headphones van Sony.
De 1000X heeft als aanvulling op het al verkrijgbare assortiment de functie Sense Engine, waarmee een persoonlijke luisterervaring gecreëerd kan worden door middel van een Personal NC Optimizer. Daarnaast beschikt de hoofdtelefoon over de Quick Attention modus. Door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp van de koptelefoon te leggen, wordt de noise-cancelling functie uitgeschakeld. Op deze manier is het mogelijk een gesprek met iemand te voeren, terwijl de hoofdtelefoon in gebruik blijft. Deze unieke luisterervaring is tot stand gekomen door een nieuw ontwikkeld SENSE ENGINE systeem.

De MDR-1000X is naast een premium model ook nog eens erg chique. De hoofdtelefoon heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor het een perfect cadeau is voor elke vader. Hij is ook handig voor goede concentratie bijvoorbeeld op kantoor of in het vliegtuig.

De KD-65A1 (65-inch) heeft een adviesverkoopprijs van € 6000. De KD-55A1 (55-inch) een prijs van € 4000.

De HT-MT300 heeft een consumentenprijs van € 300.

De HT-MT500 heeft een consumentenprijs van € 600.

De SRS-XB40 heeft een consumentenprijs van € 230.

De FDR-X3000R heeft een consumentenprijs van € 600.

De MDR-1000X heeft een consumentenprijs van € 400.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net