Volg Sony Nederland

Film1 lanceert App voor Sony Android Tv’s

Persbericht   •   apr 13, 2017 14:00 CEST

Het volledige aanbod van Film1 nu toegankelijk via een handige App

Vanaf nu is het aanbod van Film1 ook te bekijken via Android TV van Sony. De speciale Film1 App is sinds deze week te downloaden in de Google Play Store. Met het uitgebreide aanbod van Film 1 genieten Sony Android TV gebruikers direct van de nieuwste films en series. Via de App kan eenvoudig een film of serie gekozen worden vanuit verschillende genres en categorieën of door op een titel te zoeken. Daarnaast is het mogelijk om via spraakinvoer de juiste content te vinden.

Film1-abonnees kunnen gratis inloggen met de accountgegevens zoals die bij de tv-aanbieder staan geregistreerd. Vervolgens kan de Sony televisie toegevoegd worden aan de gekoppelde apparaten.

Door middel van de Android App kunnen eenvoudig films en series on demand bekeken worden. Gebruikers kijken onbeperkt en ongestoord, zonder reclame. De Film1 App is beschikbaar via de Google Play Store: https://play.google.com

Over Android TV

Met Android TV van Sony genieten gebruikers eenvoudig van video's en gemiste uitzendingen. Televisieliefhebbers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, Film1, YouTube en andere bronnen. Tevens is het mogelijk om door de unieke Chromecast Built-in functie van Android TV elke denkbare app zoals NPO, RTL XL en tal van andere te casten. Ook krijgen gebruikers toegang tot een collectie games en extra apps, rechtstreeks vanuit de Google Play Store.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net