Volg Sony Nederland

Een Sony kerstwens

Persbericht   •   dec 14, 2020 10:06 CET

Het is weer die tijd van het jaar. De haard staat aan, het huis is versierd met lichtjes en de kerstboom hangt vol versiering. Er mist nog één ding: de cadeautjes onder de kerstboom. Sony heeft een selectie gemaakt van de must-have kerstcadeaus voor de feestdagen, waardoor je de feestelijke en opgewekte sfeer kracht bij kan zetten. Deze premium gadgets doen het goed bij iedereen; familie, vrienden en ja, ook als cadeau aan jezelf. 


“Love it or hate it”

De één is dol op kerstmuziek en de ander kan het niet uitstaan. Geen probleem! Met de toonaangevende WH-1000XM4 noise cancelling headphone luister je zonder onderbrekingen naar jouw favoriete muziek. Dit is niet alleen ideaal voor onderweg, maar ook voor optimale concentratie tijdens het thuiswerken. Tevens herkent de headphone het stemgeluid van de gebruiker. Door simpelweg te spreken stopt de muziek automatisch en wordt omgevingsgeluid toegelaten zodat er een gesprek gevoerd kan worden zonder de headphone af te zetten.

Voor wie toch meer houdt van een in-ear model kan een Sony WF-1000XM3voor kerst vragen. Deze draadloze noise cancelling oordopjes bieden een comfortabele pasvorm, stabiele connectiviteit en verbluffend geluid in een prachtig draadloos design. De WF-1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Dit zorgt ervoor dat alle storende geluiden tot een minimum worden gereduceerd: van hectisch straatlawaai tot achtergrondgeluid tijdens het werken. Tevens kunnen de oordopjes met de oplaadcase op elk moment gemakkelijk draadloos opgeladen worden, bijvoorbeeld in je tas.

Een gezonde en sportieve levensstijl als goede voornemen voor 2021? Ga dan voor de WF-SP800N sportheadphone. Dit model is ontworpen voor een actieve levensstijl. Het unieke design van de in-ears garandeert een veilige en comfortabele pasvorm. Tevens produceert dit model uitstekend geluid en is hij met een IPX55 waardering spatwaterbestendig. Dus of je nu gaat hardlopen, boksen of fitnessen, je kunt blijven genieten van hoogwaardig geluid. Een top cadeau voor het nieuwe jaar!

Bepaal de sfeer van het kerstdiner

Dit jaar zullen de feestdagen iets anders gevierd worden dan we gewend zijn. Om toch thuis een feestsfeer te creëren, biedt Sony de SRS-XB23, SRS-XB33 en SRS-XB43 EXTRA BASS speakers. Deze modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een lange batterijlevensduur. Daarnaast kan er gezellige feestverlichting aangezet worden op de SRS-XB33 en SRS-XB43 via de Fiestable App, zo maak je de feestdagen écht compleet! Bovendien zijn de speakers (zout)water- en stofbestendig, waardoor ze ook in het nieuwe jaar overal mee naartoe genomen kunnen worden.


Het kerstkiekje

Breng jouw vlogskills in het nieuwe jaar naar een hoger niveau met de ZV-1 vlogcamera. Deze camera is speciaal ontworpen voor content creators en vloggers. Zo beschikt het toestel naast spectaculaire eye-autofocus en 4K filmopname van een Product Showcase functie. Hiermee garandeert de camera een snelle en vloeiende focusovergang tussen het gezicht van de presentator en het object dat voor de lens is geplaatst. Daarnaast kunnen er dynamische video’s met een professioneel filmeffect gemaakt worden door middel van de slowmotion- en time-lapse functie. De compatibele GP-VPT2BT Bluetooth handgreep biedt hierbij extra stabiliteit en comfort in combinatie met draadloze connectiviteit. Dat maakt vloggen een stuk gemakkelijker!