Volg Sony Nederland

​Een onvergetelijk festivalseizoen met Sony

Persbericht   •   mei 03, 2018 11:00 CEST

Aankomend weekend gaan de temperaturen weer flink omhoog. Dat kan maar een ding betekenen: tijd voor een feestje in het park, op de boot of een op een festival. Sony heeft een aantal producten geselecteerd om er een ultieme feestzomer van te maken.

Altijd en overal een feestje met de EXTRA BASS partyspeakers

Voor een feestje op het strand of als pre-party voor een festival; zet de danspasjes in met de Sony EXTRA BASS Bluetooth speakers. De SRS-XB21, SRS-XB31 en SRS-XB41 zijn ideaal voor liefhebbers van elektronische muziek. Deze draadloze speakers hebben een lange batterijduur, kunnen tegen een stootje, bieden DJ-functies en produceren een krachtig geluid. Dankzij LIVE SOUND ontstaat er een natuurgetrouw geluid, waardoor je het gevoel krijgt dat je op het festival aanwezig bent.

De modellen zijn voorzien van verschillende discolichten die op de maat aan- en uitflitsen. Uiteraard is het ook mogelijk om, indien gewenst, de verlichting uit te schakelen. Bij de XB31 en XB41 zijn eveneens stroboscopen ingebouwd om een discogevoel te creëren. Daarnaast kunnen de speakers zowel horizontaal als verticaal geplaats worden en is er de mogelijkheid om via USB je smartphone op te laden.

Een moment van rust met een noise cancelling headphone

Na een feestje met veel lawaai biedt de WH-1000XM2 ontspanning. Deze noise cancelling headphone blokkeert omgevingsgeluid optimaal. Dit model is voorzien van de beste ruisonderdrukkingstechnologie, Ambient Sound-functies en een Personal Noise Cancelling Optimizer. Door je handpalm op de buitenkant van de oorschelp van de 1000XM2 te leggen, wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of een aankondiging te beluisteren, zonder de headphone af te hoeven zetten.

Naast een prettig draagcomfort en een draadloze batterijlevensduur van 30 uur, heeft deze headphone een "Quick Charging"-functie om 70 min van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen. De WH-1000XM2 is ideaal om mee op reis te nemen naar een festival of voor een momentje van rust in de tent.

Til de afterparty naar een hoger niveau met een High Power Audiosysteem

Sluit het festival af in stijl met een afterparty. Dankzij het High Power Audiosysteem kan overal een ultiem feestje gebouwd worden. De MHC-V41D, MHC-V71D en MHC-V81D produceren een krachtig geluid en bieden verschillende DJ-functies. Deze alles-in-een partysystemen zijn eenvoudig te vervoeren en nemen weinig ruimte in.

De partyspeakers creëren een stevig geluid dankzij Smart High Power Technology. Deze functionaliteit verhoogt de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van EXTRA BASS garandeert diepe bastonen en een intense festivalbeleving. Tevens zijn Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave.

Voor een realistisch feestgevoel is bij de V71D en V81D een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Dankzij deze toepassing is het geluid overal in de ruimte hoorbaar. Het topmodel (MHC-V81D) is voorzien van 360˚ LIVE SOUND. Hierdoor zijn de lichtjes overal zichtbaar en wordt de dansvloer omgedoopt tot een echte disco. Ook deze speakers zijn voorzien van de LIVE SOUND technologie.

Het ultieme High Power Audiosysteem

Met dit reusachtige High Power Audiosysteem neem je het festival mee naar huis. De MHC-V90DW is groot van formaat, produceert zeer krachtig geluid en biedt diverse DJ-functies.

De MHC-V90DW is net als de andere High Power Audiosystemen uitgerust met Smart High Power Technology, EXTRA BASS, Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën. De partyspeaker is 170 cm lang en daardoor zeer prominent aanwezig. De ingebouwde verlichting creëert een echte clubsfeer. De gekleurde feestverlichting projecteert patronen op de muur, terwijl lampen in de speakers gloeien. Dit alles-in-een party systeem is, dankzij ingebouwde wieltjes, eenvoudig te vervoeren en neemt weinig ruimte in.

De perfecte festivalcamera in een zeer compact design

In hoogwaardige kwaliteit ieder moment van het festival vastleggen? Dat kan met de RX0. Deze camera biedt de toonaangevende beeldkwaliteit van de Sony RX-serie in een robuust en ultracompact ontwerp. De camera is geschikt voor ieder festival dankzij een waterbestendig, schokbestendig en drukbestendig design.

De RX0 is geschikt voor het maken van foto’s en video’s, maar kan ook worden gebruikt in een opstelling met meerdere camera's. Dit biedt mogelijkheden om foto's, video's of superslowmotionbeelden te maken vanuit verschillende hoeken.

Met een gewicht van 110 gram en afmetingen van 59 mm x 40,5 mm x 29,8 mm is de camera zeer compact. Daarnaast kan de RX0 gebruikt worden om foto's en video's te maken onder moeilijke omstandigheden. Denk aan een donker festivalterrein, maar ook in de regen of in een stoffige omgeving. De camera is erg geschikt voor outdoor activiteiten en zeer praktisch vanwege het compacte formaat.

De SRS-XB21 is beschikbaar in de Benelux voor €120.

De SRS-XB31 is beschikbaar in de Benelux voor €170.

De SRS-XB41 is beschikbaar in de Benelux voor €230.

De WH-1000XM2 is beschikbaar in de Benelux voor € 380.

De MHC-V41D is beschikbaar in de Benelux voor €420.

De MHC-V71D is beschikbaar in de Benelux voor €600.

De MHC-V81D is beschikbaar in de Benelux voor €700.

De MHC-V90DW is beschikbaar in de Benelux voor €1400.

De DSC-RX0 is beschikbaar in de Benelux voor €900.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net