Volg Sony Nederland

De nieuwe NW-A35 Walkman koppelt design aan Hi-Res Audio

Persbericht   •   jan 05, 2017 02:00 CET

  • Dezelfde stijl als de h.ear-serie van Sony, maar dan met nieuwe toevoegingen
  • Kleurrijk design en High-Resolution Audiokwaliteit
  • Geniet van muziek door de NW-A35 te combineren met een draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking

Genieten in stijl. Met de focus op mode en een persoonlijke stijl is de nieuwe Walkman NW-A35 een sterk staaltje design. Bovendien biedt deze nieuwkomer perfect geluid dankzij High-Resolution Audio.

De draagbare nieuwe Walkman NW-A35 is compact en weegt slechts 98g. De Walkman is compatibel met Bluetooth en NFC voor gemakkelijk draadloos contact met speakers of een koptelefoon. Een uitstekende partner voor de Sony MDR-100ABN draadloze NC-koptelefoon.

De nieuwe NW-A35 is geoptimaliseerd met een batterijduur tot 45 uur (MP3) of 30 uur (Hi-Res Audio). Dit maakt de nieuwe Walkman NW-A35 een goede reispartner.

Ultieme geluidskwaliteit

De nieuwe Walkman biedt hoge kwaliteit audio voor onderweg, dankzij een combinatie van de beste audiotechnologieën. Hoogwaardige geluidskwaliteit voor alle nummers, inclusief ondersteuning van DSD-formaten. De Walkman is uitgevoerd met vijf POSCAP condensatoren die als stroomvoorziening bieden voor de S-Master HX digitale versterker. Vervorming en ruis worden op deze manier geminimaliseerd. De NW-A35 heeft ook twee klokoscillators voor optimale modulatie. Het geluid wordt daardoor helderder en het stereogevoel neemt toe.

Onbeperkt geheugen

Het verbeterde 3,1 inch aanraakscherm en de gebruikersinterface met handige knoppen aan de zijkant maken de Walkman NW-A35 gebruiksvriendelijk. Het toestel heeft een intern geheugen van 16GB dat via een microSD-kaart kan worden uitgebreid. Bij de walkman wordt een Hi-Res Audio Digital Noise Cancelling in-ear koptelefoon geleverd, waardoor er minder last is van omgevingsgeluid.

De nieuwe Walkman NW-A35 is vanaf februari 2017 in de Benelux verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink.

De NWA35 heeft een consumentenprijs van €200 en wordt geleverd zonder headphone.

De NWA35HN heeft een consumentenprijs van €280 en wordt geleverd met een Hi-Res audio compatible noise-cancelling headphone.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de Sony Global Web Site: www.sony.net