Volg Sony Nederland

De nieuwe Hi-Res Personal Audio: Sony geeft muziek de nodige stijl met 'h.ear'-hoofdtelefoon

Persbericht   •   sep 02, 2015 10:30 CEST

Sony introduceert nieuwe producten binnen zijn nieuwe Personal Audio-assortiment. Dit keer met de stijlvolle 'h.ear'-hoofdtelefoons (uitgesproken als 'hear') en de Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks met een opvallende afwerking in verschillende kleuren, die perfect aansluiten bij een persoonlijke stijl. Daarnaast wordt het geluid dankzij de Hi-Res audio-ondersteuning afgespeeld in de allerhoogste kwaliteit. De combinatie van kwaliteit en design zorgt ervoor dat de nieuwe 'h.ear on'-hoofdtelefoon, de nieuwe 'h.ear in NC'-oortelefoon met digitale ruisonderdrukking en de nieuwe Walkman NW-A25HN/NW-A27HN statements zijn van een persoonlijke muzikale stijl.

Leef een eigen stijl
De strakke h.ear-serie en Walkman NW-A25HN/NW-A27HN-reeks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met opvallende namen als viridian blue, cinnabar red, charcoal black, lime yellow en bordeaux pink. De hoofdtelefoon is mooi in zijn eenvoud en heeft een eenvormig design dat de nadruk legt op de glanzende afwerking.

'h.ear on'-hoofdtelefoon
De stijlvolle 'h.ear on'-hoofdtelefoon van Sony combineert een krachtig design met een comfortabele pasvorm. De Hi-Res audio-compatibiliteit en nauwkeurige bass respons worden aangevuld met de 40mm-HD-driver die geluiden tot 60 kHz kan reproduceren. De lichte CCAW-spraakspoelen zorgen voor een hooglineaire respons bij hoge tonen. Om de beste geluidservaring te kunnen leveren, zijn de diafragma's gecoat met titanium. Dit voorkomt ongewenste trillingen, met als resultaat hoogwaardige geluid en een ultieme luisterervaring. Reizen met de 'h.ear on'-hoofdtelefoon is gemakkelijk dankzij de handige draaghoes en het innovatieve opvouwmechanisme.

'h.ear in NC'-oortelefoon
De 'h.ear in NC' van Sony heeft een functioneel en iconisch design. Dankzij de nieuw ontwikkelde 9 mm-driver met hoge gevoeligheid kan deze slanke en compacte oortelefoon frequenties van tot wel 40 kHz reproduceren, met als resultaat kraakhelder Hi-Res audio-geluid. Om zelfs op de meest lawaaierige plaatsen een uitstekende muziekervaring te kunnen garanderen, is deze compacte oortelefoon uitgerust met een geavanceerde dubbele ruis sensortechnologie met batterijvoeding en Automatic AI Noise Cancelling-technologie die ongewenste geluiden wegfiltert. Dit betekent dat dit model 's werelds eerste [i] oortelefoon met digitale ruisonderdrukking is, die compatibel is met Hi-Res audio. Als de ingebouwde lithium-ion batterij leeg is, kan deze eenvoudig via micro-USB worden opgeladen.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN
De nieuwe Walkman NW-A25HN/NW-A27HN treedt in de voetsporen van de Walkman NWZ-A15 en biedt nog meer op het gebied van Hi-Res audio. Door de combinatie van deze nieuwe Walkman en Hi-Res audio-compatibele hoofdtelefoon - voorzien van digitale ruisonderdrukking - kan naar muziek worden geluisterd zonder vervelende omgevingsgeluiden. De technische ontwikkelingen aan de volledig digitale versterker S-Master HX van Sony, resulteren in muziek die dynamisch wordt afgespeeld. Daarnaast zorgt de upscaling-technologie DSEE HX voor een verbetering van gecomprimeerde muziekbestanden zoals MP3's, waardoor deze nu afgespeeld worden in nagenoeg Hi-Res audio-kwaliteit.

Dankzij LDAC, een nieuwe audiotechnologie van Sony, is het bovendien mogelijk om draadloos kwaliteitsvolle audio via Bluetooth te beluisteren. LDAC verzendt driemaal zoveel data (Bluetooth A2DP, SBC (328 kbps, 44,1 kHz)) en zorgt voor een verbeterde draadloze luisterervaring.

De nieuwe Walkman is verkrijgbaar met een geheugen van 16 GB (NW-A25HN) of 64 GB (NW-A27HN). Daarnaast kan het geheugen via de microSD-kaartsleuf verder worden uitgebreid. De batterijduur van 50 uur garandeert urenlang luisterplezier zonder opladen.

Beschikbaarheid
De nieuwe lijn h.ear-hoofdtelefoons en de Walkman NW-A25HN/NW-A27HN van Sony zijn vanaf oktober 2015 in de Benelux verkrijgbaar.

Lees hier de belangrijkste specificaties.

[i] Vanaf augustus 2015. Volgens onderzoek uitgevoerd door Sony Corporation op de markt van de oortelefoons met digitale ruisonderdrukking.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 75 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2014. Meer informatie op de Sony Global Web Site: http://www.sony.net/