Volg Sony Nederland

Ruim aanbod lokale en internationale streaming apps voor Sony Android Tv’s

Persbericht   •   apr 15, 2020 10:00 CEST

Onder de huidige omstandigheden is het streamen van content immens populair. Sony biedt via het Android TV platform een scala aan lokale en internationale streaming apps zoals Disney+, Netflix, Videoland, Pathé Thuis, NLZiet, Kijk en NPO Start. Dankzij deze reeds geïnstalleerde apps genieten gebruikers eenvoudig van series, films en andere uitzendingen. Via de afstandsbediening kan eenvoudig de gewenste content in de app gekozen worden vanuit verschillende genres en categorieën of door op een titel te zoeken. Daarnaast is het mogelijk om via spraakinvoer de juiste content te vinden. De Sony BRAVIA-televisies garanderen een ultieme kijkervaring door toonaangevend beeld- en geluidskwaliteit. Voor meer informatie over de beschikbare apps ga naar de Google Play Store: https://play.google.com 

Disney +
Vanaf nu is het aanbod van Disney + te bekijken via Android TV van Sony. De Disney + App is te downloaden in de Google Play Store. Via de app hebben gebruikers toegang tot de Disney + streamingdienst, hiervoor is een abonnement vereist. Met het uitgebreide aanbod van Disney + kunnen Sony Android TV-gebruikers direct genieten van meer dan 500 films, 300 series en 26 exclusieve Disney + Originals. Dit zijn klassiekers van merken als:Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Disney + beschikt over films en series voor iedereen in het gezin; ‘The Mandalorian’, ‘Caprain America: Civil War’ en ‘Hannah Montana’.
Meer informatie over Disney +: https://www.disneyplus.com/nl

Netflix
Netflix heeft een gevarieerd aanbod nieuwe en oudere films en series. Netflix heeft ook een groot aantal exclusieve titels, de Netflix Originals. Hieronder vallen de bekende titels: ‘Better Call Saul’, ‘House of Cards’, ‘Money Heist’ (ook wel: ‘La Casa de Papel’) en ‘Peaky Blinders’. Nagenoeg alle landen zijn aangesloten op het systeem, die ook wordt ondersteund door veel apparaten. Zo kun je films en series streamen naar de Wii, Playstation 3, Adroid-apparaten, Apple-apparaten en computers.
Meer informatie over Netflix: https://www.netflix.com

Videoland
De streamingdienst Videoland beschikt over titels uit binnen- en buitenland. Waar en wanneer je wilt kun je kijken naar series als ‘Zwarte Tulp’ en ‘Moordvrouw’. Deze zijn exclusief te zien op Videoland. Ook kun je internationale series en Hollywood-films bekijken op deze dienst. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld met nieuwe titels in de genres: Actie, (romantische) komedie, drama, thriller en horror.
Meer informatie over Videoland: https://www.videoland.com/

Pathé Thuis
Pathé Thuis geeft je toegang tot de nieuwste films vanaf jouw bank. Drie tot vier maanden nadat de film in de bioscoop heeft gedraaid is het mogelijk deze aan te schaffen bij Pathé Thuis. Jouw favoriete films kun je bekijken via jouw smart-tv, gameconsole, smartphone, tablet of computer in Europa. Voor het bekijken van een film is het nodig een account aan te maken, dit is gratis.
Meer informatie over Pathé Thuis: https://www.pathe-thuis.nl

NLZIET
NLZIET is een samenwerking van de NPO, SBS en RTL. NLZIET maakt het mogelijk om live naar 34 tv-zenders te kijken maar ook om je favoriete series te streamen zonder reclame. Je kunt programma’s 365 dagen terugkijken en sommige zelfs vooruit. Met een abonnement kun je op twee apparaten tegelijk streamen.
Meer informatie over NLZIET: https://www.nlziet.nl/nl/

KIJK
Bij KIJK kijk je naar programma’s van de zenders: SBS6, Net5, Veronica en SBS9 wanneer het jou uitkomt. Er staan 5000 titels op het platform, waaronder ‘Achter Gesloten Deuren’ en ‘Border Security’ die je vanaf de website of de app kunt bekijken. Ook kun je films terugkijken via een gratis account.
Meer informatie over KIJK: https://www.kijk.nl

NPO Start
NPO Start (voorheen Uitzending Gemist en NPO Gemist) is een video-on-demand-service van de Nederlandse Publieke Omroep. Op deze service kun je eerder uitgezonden programma’s bekijken. Je hebt bij NPO Start drie opties: de gratis abonnementen NPO Start zonder account, NPO Start met account en de betaalde optie NPO Start Plus. Bij NPO Start Plus kun je in hogere kwaliteit, zonder reclames programma’s langer terugkijken.
Meer informatie over NPO Start: https://www.npostart.nl

Film 1
Met het uitgebreide aanbod van Film 1 genieten Sony Android TV gebruikers direct van de nieuwste films en series. Via de App kan eenvoudig een film of serie gekozen worden vanuit verschillende genres en categorieën of door op een titel te zoeken. Daarnaast is het mogelijk om via spraakinvoer de juiste content te vinden. Film1-abonnees kunnen gratis inloggen met de accountgegevens zoals die bij de tv-aanbieder staan geregistreerd. Vervolgens kan de Sony televisie toegevoegd worden aan de gekoppelde apparaten.
Meer informatie over Film 1: https://www.film1.nl

Over Android TV
Met Android TV van Sony genieten gebruikers eenvoudig van video's en gemiste uitzendingen. Televisieliefhebbers kunnen films en series bekijken via Google Play, Disney +, Netflix, Videoland, KIJK, NPO Start, Film1, YouTube, NL Ziet, Pathé Thuis. De Google Play Store en Chromecast zijn ingebouwd. Verder zijn apparaten met Google Assistent en Amazon Alexa te gebruiken om YouTube video’s te casten en bedienen via Google Home. Apple gebruikers kunnen content van hun apparaten naar hun televisie streamen, dit kan ook via de Apple HomeKit. Tevens is het mogelijk om door de unieke Chromecast Built-in functie van Android TV elke denkbare app te casten. Ook krijgen gebruikers toegang tot een collectie games en extra apps, rechtstreeks vanuit de Google Play Store. 

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een creatief entertainmentbedrijf met een duurzame technologische basis. Van game- en netwerkservices tot muziek, films, elektronica, semiconductors en financiële diensten - het doel van Sony is om de wereld te verrijken met emotie via creativiteit en technologie. Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net