Volg Sony Nederland

Back-to-school met Sony

Persbericht   •   jun 20, 2017 15:10 CEST

Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen staat eind augustus voor scholieren en studenten in het teken van back-to-school. Tijd om gave gadgets aan te schaffen voor een flitsende start! Met de volgende modellen en uitvoeringen biedt Sony het ultieme aanbod voor scholieren en studenten.

  • ICF-C1PJ
  • SRS-XB20
  • DSC-WX350
  • MDR-XB550AP


ICF-C1PJ – De wekkerradio met tijdprojector

Kom niet meer te laat met deze hippe wekkerradio en begin het schooljaar goed. Deze wekkerradio projecteert de tijd op de muur of het plafond. Zelfs wanneer de stroom uitvalt, maakt deze wekkerradio je wakker op de vooraf ingestelde tijd. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken! Door de digitale tuner kun je eenvoudig je favoriete radiostations vinden. Dankzij de optie om tien frequenties op te slaan, heb je hier snelle toegang toe. Je kunt ook gemakkelijk je smartphone opladen met de wekkerradio door middel van de USB-poort, altijd handig!


SRS-XB20 – Bouw overal je eigen feestje
Met de EXTRABASS serie van Sony komt ieder feestje tot leven dankzij de trillende bassen en discoverlichting. Deze XB20 is uitgevoerd met een lichtstrook in een bij de speakeruitvoering passende kleur. De speaker is IPX5 waterbestendig en kan dus een heleboel spatwater aan, van een regenbui tot spattend zwembadwater.
Door het kleine formaat is de XB20 met je favoriete muziek gemakkelijk mee te nemen naar elk evenement. De XB20 is verkrijgbaar is de kleuren rood, groen, blauw, wit en zwart.


DSC-WX350 – Dé hippe digitale camera
Met deze digitale camera ben je op elke gelegenheid voorbereid! Hij heeft een krachtige beeldverwerkingsprocessor voor heldere, scherpe details. Ook voor feestjes is deze camera ideaal: door het grote ISO-bereik van 80-12.800 biedt hij haarscherpe resultaten bij weinig licht. De camera is ook te bedienen met je smartphone. Daarnaast zijn foto’s of video-opnames meteen deelbaar via WhatsApp of Instagram door middel van de ingebouwde Wi-Fi-functies en NFC. De DSC-WX350 is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en zwart.


MDR-XB550AP – Geniet van EXRTABASS
Je zit meteen helemaal in de muziek met de kracht van EXTRABASS! Met deze headphone luister je in stijl, met het elegante design, naar je favoriete muziek. De zachte oorkussens en de aanpasbare metalen hoofdband zorgen voor urenlang luistercomfort. Via de bediening in het snoer kun je nummers overslaan en oproepen vanaf de headphone beantwoorden.
Met deze headphone hoef je je nooit meer te vervelen op de fiets naar school, of wanneer je een tussenuur hebt! De MDR-XB550AP is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw, wit en zwart.


MDR-AS210AP – Voor je favoriete muziek tijdens het sporten
Door de verstelbare oorhaakjes van deze sport-headphone kun je gemakkelijk sporten met muziek op. Daarnaast is het weerbericht geen excuus om niet te gaan sporten, want deze headphone kan wel tegen een regenbuitje.
De AS210AP heeft een snoer van 1.2 meter, wat lang genoeg is voor in de sportschool of op straat. Begin het nieuwe jaar goed met deze sport-headphone en maak je voornemens ook echt werkelijkheid. De MDR-AS210AP is verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, wit of zwart


De ICF-C1PJ heeft een consumentenprijs van € 70.

De SRS-XB20 heeft een consumentenprijs van € 120.

De DSC-WX350 heeft een consumentenprijs van € 280.

De MDR-XB550AP heeft een consumentenprijs van € 50.

De MDR-AS210AP heeft een consumentenprijs van € 25.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 76 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2017. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net