Volg Sony Nederland

IJskoud en onvergetelijk met Sony

Nieuws   •   dec 29, 2016 15:30 CET

  • Sony is samen met CameraNU.nl partner van het ijsbeelden festival
  • Meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden tot wel 6 meter hoog

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar extra groots uit: Ruim 3.000 m² wintervertier voor de hele familie. Meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden en tot wel 6 meter hoog. Dit spektakel is georganiseerd in samenwerking met CameraNU.nl.

De meer dan 100 ijs- en sneeuwbeelden zijn gemaakt van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw door de 42 beste ijskunstenaars van de wereld. Met licht, geluid, projectie en special effects wordt de beleving van de bezoeker versterkt. In de grote vrieshal (-10°C) komt alles aan bod.

Sony is samen met CameraNU.nl partner van het IJsbeelden festival. Van elk ijsbeeld is een foto gemaakt met Sony camera’s en lenzen. CameraNU.nl heeft bij ieder beeld een bordje geplaatst met informatie over en een foto van het kunstwerk. Hierop staat telkens vermeld welke Sony camera en lens gebruikt is voor het schieten van de foto. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan een winactie. Zij kunnen een foto online plaatsen op Instagram met de hashtag #ijsbeeldenfestival om zo kans te maken op een Sony camera.

Muziek inspireert

Het thema dit jaar is Music Inspires. Klassiek of modern, Hollandse hits of wereldmuziek, Michael Jackson of Justin Bieber, oude discokrakers of de nieuwste techno. Het komt allemaal langs tijdens de grootste editie ooit van het Nederlands IJsbeelden Festival. Met een verwacht aantal van 200.000 bezoekers belooft dit event groots te worden.

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam-Zuidoost. Het evenement is t/m 5 februari 2017 alle dagen geopend van 10:00 tot 19:00 uur.

Voor informatie en tickets ga naar www.ijsbeelden.nl