Volg Sony Nederland

Geniet van digitale geluidskwaliteit met Sony’s DAB+ assortiment

Nieuws   •   jun 02, 2016 10:00 CEST

Met DAB+ krijgen muziekliefhebbers uitstekende digitale geluidskwaliteit via de ether. Alle Nederlandse landelijke- en regionale publieke- en commerciële radiozenders zijn tegenwoordig digitaal te beluisteren.

Om dit digitale DAB+ signaal te kunnen beluisteren is een radio-ontvanger met DAB+ techniek noodzakelijk. Sony biedt een aantal innovatieve (DAB+) digitale radio’s met hoogwaardige geluidskwaliteit en diverse connectiviteitsfuncties.

Geniet van de beste geluidskwaliteit met een van deze vier topmodellen.

XDR-V1BTD – alleskunner met ingebouwde accu en connectiviteitsopties

Muziekliefhebbers genieten overal van digitale geluidskwaliteit met de XDR-V1BTD draagbare wekkerradio met Bluetooth en DAB/DAB+.De XDR-V1BTDis compact en daardoor eenvoudig te plaatsen in de keuken, slaapkamer of buiten in de tuin. Gebruikers streamen muziek van een smartphone of tablet via Bluetooth en vinden eenvoudig een radiostation dankzij 5 voorkeuzezenders. Door de integratie van NFC is de radio door een keer aan te raken verbonden. Door de ingebouwde accu is de radio ook buitenhuis bruikbaar. Een volgeladen accu gaat tot 17 uur mee bij radio luisteren en tot 25 uur als via Bluetooth.

XDR-S40DBP – compacte DAB+ radio met krachtig geluid

De XDR-S40DBP is een lichtgewicht en stijlvolle DAB digitale radio. Dankzij het compacte ontwerp gaat de radio gemakkelijk overal mee naartoe. De DAB+ tuner zorgt ervoor dat gebruikers altijd genieten van een digitaal en kraakvrij radiosignaal. Bovendien is er via DAB+ de keuze uit extra radiozenders. Op het heldere LCD-scherm is programma- en zenderinformatie leesbaar. Tevens is een sleeptimer ingebouwd zodat waarbij het volume langzaam afneemt. Met de Sony XDR-S40DBP genieten muziekliefhebbers altijd van digitale geluidskwaliteit.

XDR-P1DBP - DAB+-radio in zakformaat

Meer vermogen in zakformaat met de XDR-P1DBP DAB+-radio. De digitale versterker verbetert de uitvoer en geluidskwaliteit, voor een stevig geluid. De radio wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare lithium-ion-batterij en een speciale hoofdtelefooningang voor onopvallend luisteren in stereokwaliteit. Het is tevens mogelijk om 20 favoriete radiozenders als preset op te slaan. Met de XDR-P1DBP heeft een gebruiker overal een ruisvrije radio ontvangst. De digitale DAB+ radio heeft een oplaadbare accu waarmee tot 20 uur naar muziekprogramma’s geluisterd kan worden.

XDR-S60DBP – draagbare DAB+: verkrijgbaar radio in diverse kleuren

De XDR-S60DBP is een radio in retrodesign met DAB/DAB+/FM-tuner. De radio is voorzien van lcd-scherm en heeft divers handige luisterfuncties. Ondanks het klassieke ontwerp is de XDR-S60DBP voorzien van het nieuwste op radiogebied: DAB+. Het biedt daardoor glashelder digitaal geluid. Ook is het mogelijk om muziek te luisteren via de FM-tuner of vanaf een externe mediaspeler. Door batterijen in de radio te plaatsen kan deze ook buitenshuis gebruikt worden. Zo genieten muziekliefhebbers met de XDR-S60DBP tot wel 24 uur overal van digitale geluidskwaliteit.