Volg Sony Nederland

Creëer de ultieme game-ervaring met de nieuwe PS4-Pro en een Sony 4K HDR-TV

Nieuws   •   nov 15, 2016 13:30 CET

Ervaar PlayStation4-games in 4K-resolutie met de verbeterde grafische kracht van de PS4Pro

De 4K HDR tv’s hebben ingebouwde functies, waardoor een game nog meer tot leven komt.

Sony’s 4k HDR TV’s zijn de TV’s voor spelers die het meest uit de net gelanceerde Playstation4 Pro (PS4 Pro) willen halen.

PS4 Pro heeft een grotere verwerkingskracht. Dit maakt details en visuele precisie mogelijk. Net zoals alle PS4 consoles, ondersteunt de PS4 pro ook HDR Technologie.

Gebruikers met een Sony 4K HDR-tv zullen van alle PS4-games kunnen genieten in een hogere kwaliteit en van meer heldere kleuren, dankzij de verbeterde grafische kwaliteit en het verhoogde aantal framereates.

De XD93 en ZD9 Sony 4K HDR-modellen zijn uitgerust met X-tended Dynamic Range. Dit betekent dat er sterk contrast is tussen extreem lichte en diepe donkere kleuren. Het unieke achtergrondverlichtingsalgoritme met plaatselijke dimfunctie biedt een helderheidsbereik dat meer dan drie keer zo groot is als dat van een LED tv. Of er nou een sportgame wordt gespeeld of een reis door het heelal wordt gemaakt, de games zullen scherper, helderder en realistischer aanvoelen.

Sony's 4K HDR High Brightness- & Contrast-weergaves zijn ook voorzien van de unieke TRILUMINOS-technologie. Dit helpt kleurverzadigingen en -subtiliteiten creëren die games tot leven brengen. Met een breder kleurenpalet, meer natuurlijke schakeringen en heldere tinten, komen de games goed tot uiting.

Motoi Kawamura, hoofd van TV Marketing & Product Planning, Sony Europa, vertelt: "We streven er steeds naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden; de release van de PS4 Pro werd vol spanning afgewacht door gamers, aangezien PlayStation-games voor het eerst in 4K gespeeld kunnen worden.

Al eerder zagen we dat 4K bijvoorbeeld sport en film en ander beleving geeft. De 4K HDR die ons assortiment van tv's biedt, zal games meeslepender en mooier maken."

Sony's reeks van 4K HDR tv’s, die bestaat uit de ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 en XD75/70 zijn de beste tv’s voor de nieuwe PS4 Pro, ongeacht uw budget. Ga voor meer informatie naar www.sony.nl